Vähemmistöt Suomessa

Vähemmistöt Suomessa

- puheet, politiikka ja sopeuttaminen -

Eva Back

Pehmeäkantinen

232 sivua

ISBN-13: 9789522866783

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomi on viime vuosina jotenkin luisunut monista aiemmista hyvistä periaatteistaan puolustuslinjalle. Ennen täällä oltiin ylpeitä tasa-arvoisesta ja kansainvälisestä maastamme.

90-luvun lama teki monista meistä itsekkäitä, ehkä syystä, kun monille oma taloudellinen pärjääminen nousi päällimmäiseksi huoleksi. Nykyään monet päättäjät vakuuttavat, että Suomeenkin tarvitaan joukoittain maahanmuuttajia korvaamaan nopeasti eläköityvää väestöä.

Kansallismielisen PS- puolueen jäsenet eivät ihan usko tätä vakuuttelua ja toivoisivat nykyistä maltillisempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Rasismiakin on esiintynyt ja etenkin netissä kirjoitusten sävy voi olla armotonta. Sananvapaudestakin kiistellään eduskuntaa myöten.

Tässä teoksessa käsitellään näitä aiheita ketään syrjimättä ja mukana on myös näytteitä ajan nettikirjoittelusta.

Eva Back

Eva Back

Olen ollut viimeiset noin kymmenen vuotta aikuisopiskelijana yliopistossa ja tuloksena on paljon opintopisteitä ja kaksi maisterintutkintoa, eli sosiaalityön ja valtio-opin tutkinnot. Opiskellessani seurasin aktiivisesti samalla Suomen yhteiskunnallista tilannetta, keskusteluja ja politiikkaa, ja mietin, voisiko näitä monimutkaisia asioita jotenkin selkeyttää. Yliopistossa luin myös kansantaloustiedettä, historiaa, sosiologiaa ja sosiaalipolitiikkaa, ja näitä tietoja yritän nyt tässäkn teoksessa tuoda esille ja suhteuttaa vallitsevaan tilanteeseen. Lukijan arvioitavaksi jää, miten tässä onnistuin. Opiskelujeni ohessa olen ollut töissä tutkimushaastattelijana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.