Vaietut rahat
Uutuus

Vaietut rahat

Taisto Vänttinen

ePUB

1.005,0 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528043416

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Käsikirjoitus on kuvitteellinen tarina itärajan pinnassa sijaitsevan pienen kunnan asukkaista ja myös kertomus siitä, millaisiin pyöritykseen muutamat henkilöt joutuivat rajan yli itään tapahtuvan pimeän rahan salakuljetuksen seurauksena. Suomalaiset rahakuriirit olivat pikkurikollisia, jotka epäonnisen kuriiritoiminnan johdosta saivat ikävän lopun.
Varsinaiset päähenkilöt ovat pienyrittäjä Erkki ja sairaalan apuhoitaja Laila. Erkki sai sattuman kaupalla haltuunsa suurehkon määrän Suomessa rikollisella toiminnalla käärittyä rahaa ennen kuin ne päätyivät kuriirin välityksellä Venäjän mafian hoteisiin. Kun päähenkilöt eivät rohjenneet kääntyä viranomaisten puoleen, niin vaihtoehdoksi tuli rahojen pitäminen itsellä. Niiden hyödyntämisestä tuli melkoinen ongelma, jonka neuvokkaaksi ja riskiä kaihtamattomaksi osoittautunut Erkki monien vaiheiden jälkeen sai ratkaistuksi.
Taisto Vänttinen

Taisto Vänttinen

Olen lukenut aina aika paljon ja kymmenisen vuotta sitten heräsi kiinnostus kirjoittamiseen. Kävin parilla luovan kirjoittamisen kurssilla, jonka jälkeen aloittelin oman tekstin tuottamista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.