Vain ystäviä

Vain ystäviä

Hellevi Hento

ePUB

512,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091400

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Eläkkeelle sairaanhoitajan työstä jäänyt Anneli ja osa-aikatyössä oleva historianopettaja, leskimies Juhani kohtasivat Fuengirolassa sattumalta. Annelille työyhteisö oli korvannut perheen. Entä voisiko parisuhteen aika olla nyt, kypsällä iällä? Yhteisen taipaleen alkua mutkistavat monenlaiset asiat. Miten lähipiiri suhtautuu heidän yhdessäoloonsa? Pääseekö Anneli haaveilemaansa mummon rooliin?

Kirjailija käsittelee ikääntyvien terveyden ja elämänhallinnan haasteita. Miten pysyä mukana teknologian kehityksessä? Onko se uhka vai mahdollisuus? Miten täyttää päivänsä, kun vielä on voimia? Entä miten elämä muuttuu maailmanlaajuisen koronaviruksen kourissa?

Hellevi Hento on Keski-Uudellamaalla asuva eläkkeellä oleva hoivatyön ja opetuksen ammattilainen. VAIN YSTÄVIÄ on jatko-osa esikoiskirjaan Päivänkorento, mehiläinen ja viimeinen lento.
Hellevi Hento

Hellevi Hento

Hellevi Hento on Keski-Uudellamaalla asuva eläkkeellä oleva hoivatyön ja opetuksen ammattilainen. Päivän korento, mehiläinen ja viimeinen lento on hänen ensimmäinen kaunokirjallinen teoksensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.