Valkoliljan aika

Valkoliljan aika

Taru Väyrynen, Tarmo Väyrynen

Kovakantinen

308 sivua

ISBN-13: 9789528022350

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.03.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Temir on luonut ihmisten tasa-arvoon perustuvan ja oikeudenmukaisuuteen pyrkivän hallinnon. Se ei kuitenkaan miellytä niitä, jotka ovat menettäneet entiset etuoikeutensa, ja kansan saa helposti uskomaan, että jumalien luomaa järjestystä rikotaan, kun ahkerat ja kunnolliset joutuvat elättämään laiskoja ja kelvottomia. Onko tasa-arvo edes mahdollista, kun ihmiset kuitenkin kaipaavat vahvaa johtajaa, ja tukahduttavatko ahneus ja itsekkyys halun huolehtia heikommista? Motun valtakunnan poliittisten myrskyjen keskellä Sonen tehtävä on suojella Temirin poikaa Amiria, jonka uskotaan parantavan ihmisiä pelkällä kosketuksellaan, ja jota siksi syytetään noituudesta. Samalla Sone etsii suuntaa omalle elämälleen.
Taru Väyrynen

Taru Väyrynen

Taru Väyrynen on kirjoittanut 73 kirjaa, osan niistä nimellä Taru Mäkinen, ja toisena kirjoittajana on joissakin hänen puolisonsa Tarmo Väyrynen. Useimmat ovat lasten- ja nuortenkirjallisuutta, mutta mukana on myös aikuisille suunnattua kirjallisuutta ja kirjallisuustieteellistä tutkimusta. Hän on toiminut näkövammaisten opettajana, koulukodissa, nuorisokodissa ja vankilassa erilaisissa ohjaajan ja opettajan toimissa, ja on nykyään päätoiminen kirjailija. Kirjailijantyön ohella hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede.

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen on toisena kirjoittajana useissa vaimonsa Taru Väyrysen kirjoissa. Taru ja Tarmo Väyrysen kirjasarjaa Vuorileijonan varjo julkaisi 1990-luvulla Tammi, jolloin siihen kuuluva Jääsilmä sai Topelius-palkinnon vuonna 1998, ja Kuningastie oli vuonna 1997 Finlandia Junior -palkintoehdokkaana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.