Valkoliljan aika

Valkoliljan aika

Taru Väyrynen, Tarmo Väyrynen

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

844,1 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528035183

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Temir on luonut ihmisten tasa-arvoon perustuvan ja oikeudenmukaisuuteen pyrkivän hallinnon. Se ei kuitenkaan miellytä niitä, jotka ovat menettäneet entiset etuoikeutensa, ja kansan saa helposti uskomaan, että jumalien luomaa järjestystä rikotaan, kun ahkerat ja kunnolliset joutuvat elättämään laiskoja ja kelvottomia. Onko tasa-arvo edes mahdollista, kun ihmiset kuitenkin kaipaavat vahvaa johtajaa, ja tukahduttavatko ahneus ja itsekkyys halun huolehtia heikommista? Motun valtakunnan poliittisten myrskyjen keskellä Sonen tehtävä on suojella Temirin poikaa Amiria, jonka uskotaan parantavan ihmisiä pelkällä kosketuksellaan, ja jota siksi syytetään noituudesta. Samalla Sone etsii suuntaa omalle elämälleen.
Taru Väyrynen

Taru Väyrynen

Taru Väyrynen on suosittu ja palkittu kirjailija, joka on kirjoittanut sekä nuorille että aikuisille. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori.

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen on kirjoittanut yhdessä vaimonsa Taru Väyrysen kanssa nuortenkirjoja ja myös nimellä Taru Mäkinen julkaistuja lastenkirjoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.