Valkoliljan poika

Valkoliljan poika

Taru Väyrynen, Tarmo Väyrynen

Osa 1 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

340 sivua

ISBN-13: 9789528009320

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.03.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
13,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Temir on kasvatettu hallintotehtäviin, ja hän haluaisi huolehtia koko kansan hyvinvoinnista. Hän valitsee kuitenkin maanpaon, kun toisena vaihtoehtona olisi sisällissota. Opastajakseen siihen, miten tavallisen kansan parissa eletään, hän saa Amelanan, joka on paennut väkivaltaisen aviomiehensä luota. Temir aikoo ryhtyä elämään vaatimatonta elämää, mutta velvollisuus kutsuu hänet takaisin auttamaan kotimaataan, jota kovaotteinen hallitsija on ajamassa kaaokseen.

"Ihminen toteutti perimmäistä ihmisyyttään huolehtiessaan läheisistään. Mutta miten laajaksi halu huolehtia muiden hyvinvoinnista pystyi laajenemaan? Joillakin oli vaikeuksia sen ulottamisessa perhepiirin ulkopuolelle, toisilla se laajeni koskemaan sukua tai muuta ryhmää, johon itse kuului. Oliko mahdollista aidosti kokea kaikki ihmiset läheisikseen, joita halusi auttaa?"
Taru Väyrynen

Taru Väyrynen

Taru Väyrynen on kirjoittanut 73 kirjaa, osan niistä nimellä Taru Mäkinen, ja toisena kirjoittajana on joissakin hänen puolisonsa Tarmo Väyrynen. Useimmat ovat lasten- ja nuortenkirjallisuutta, mutta mukana on myös aikuisille suunnattua kirjallisuutta ja kirjallisuustieteellistä tutkimusta. Hän on toiminut näkövammaisten opettajana, koulukodissa, nuorisokodissa ja vankilassa erilaisissa ohjaajan ja opettajan toimissa, ja on nykyään päätoiminen kirjailija. Kirjailijantyön ohella hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede.

Website: www.elisanet.fi/taru.vayrynen/

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen on toisena kirjoittajana useissa vaimonsa Taru Väyrysen kirjoissa. Taru ja Tarmo Väyrysen kirjasarjaa Vuorileijonan varjo julkaisi 1990-luvulla Tammi, jolloin siihen kuuluva Jääsilmä sai Topelius-palkinnon vuonna 1998, ja Kuningastie oli vuonna 1997 Finlandia Junior -palkintoehdokkaana.

Website: www.elisanet.fi/taru.vayrynen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.