Valoksi maailmaan

Valoksi maailmaan

Markus Sinkkonen

ePUB

291,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031499

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä tarina on kuvitteellinen kertomus siitä, kun maahan muuttanut nainen ajautuu parisuhteeseen narsistisen, väkivaltaisen henkilön kanssa. Aluksi kaikki on todella upeaa. Kaikki näyttää melkein täydelliseltä. Kunnes alkaa käydä ilmi, että jokin ei ole avopuolison luonteessa kohdallaan. Siinä vaiheessa, kun parisuhdeväkivallan tunnusmerkit ovat muuttuneet jokapäiväiseksi käytökseksi, irrottautuminen myrkyllisestä suhteesta ei enää ole mikään yksinkertainen teko. Tämän tarinan tarkoitus on kuitenkin antaa toivoa paremmasta. Pohjalta voi nousta ja elämä voi olla taas hyvää. Selviytymistarinan ohella tämä on toisaalta romanttinen parisuhdetarina, jossa on voimakas henkinen ja hengellinen ulottuvuus ja jota maustetaan ripauksella chicklit-tyyliä. Toki kirjoittajan omat kokemukset ja ajatusmaailma käyvät paikoin läpi tästä tarinasta. Samalla tämä teos on kirjoittajansa kannanotto lähisuhdeväkivallan kaikkia muotoja, mukaan lukien parisuhdeväkivalta, vastaan.
Markus Sinkkonen

Markus Sinkkonen

Olen 53-vuotias liikuntarajoitteinen mies lihassairauden vuoksi. Olen sinkku taivaanrannan maalari, unelmoija ja parantumaton romantikko. Asiat, jotka vaivasivat nuorempana ja joita kipuilin ja tuskailin tuolloin, eivät ole juuri muuksi muuttuneet. Ehkäpä se on tehnyt minulle kirjoittamisesta väylän purkaa tuntoja sanoiksi ja lauseiksi niin suomeksi kuin englanniksikin. Kova tai ainakin vaikea elämä tekee taiteilijan, sanotaan. Nähtävästi näin on minun kohdallani. Kirjoitusteni pohjalta ei silti kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä persoonallisuudestani. Olen yleisesti myönteinen ja aktiivinen ihminen. Tekstit ovat keino siirtää kielteiset tunteet pois päästä, pois sielua kalvamasta. Olen siis sellainen satunnainen kirjoittelija, joka on julkaissut yhden novellin ja kirjoitellut joukon satunnaisia tekstejä blokiini. Osa näistä teksteistä on jo kirjoitettu 1980-90-lukujen vaihteessa ja novellia, nimeltään Kohti vapautta ja elämää, aloin kirjoittaa jo vuonna 2000, joskin julkaisin sen vasta 2016. Nuoruuden kirjoituksissani näkyy hyvin kuuntelemieni yhtyeiden musiikin tekstit. Nämä nuorena kirjoittamani tekstit olen julkaissut blokissani monien muiden erilaisten uusien tekstien kanssa. Viimeisin nyt julkaistava teokseni sai alkunsa 2018, mutta se ei lähtenyt silloin vielä kehittymään. Kesällä 2020 luin paljon artikkeleita ja uutisia sekä kirjallisuutta, joissa käsiteltiin parisuhdeväkivaltaa. Koin tarvetta ottaa kantaa asiaan, mutta ilman turhia kuvauksia itse väkivallasta. Halusin luoda toivoa herättävän teoksen, jossa päähenkilö pääsee irti väkivaltaisesta suhteesta ja saa lopulta elämästä kiinni uudestaan. Halusin myös tuoda esille, että on mahdollista löytää hyvä parisuhde huolimatta aikaisemmista epäonnisista ja ikävistä tapahtumista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.