Valovelho I

Valovelho I

Kohti korkeampaa värähtelyä

Heidi Susanna Miranda

Osa 1 tästä sarjasta

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526987514

Kustantaja: Kultainen Säde

Julkaistu: 21.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
32,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tervetuloa seikkailuun kohti korkeampaa värähtelyä!


Henkisyys on meissä jokaisessa olevaa feminiinistä, luovaa ja intuitiivista kykyä, joka on usein jäänyt maskuliinisen suoraviivaisuuden ja muun fyysisen maailman jalkoihin.

Jokainen on kuitenkin jo syntyjään intuitiivinen ja jokaisella on kyky välittää energiaa ja olla yhteydessä omiin oppaisiinsa ja enkeleihin. Jos kyky on uinuva, sen voi herättää henkiin.

Suorin tie edetä omalla henkisellä polullaan on ottaa itse yhteys omiin valon auttajiinsa ja tutustua omiin henkisiin lahjoihinsa.

Aivan jokaisella on mahdollisuus yhdistyä korkeisiin ja hoitaviin valon ja rakkauden energioihin ja hoitaa niillä itseään. Mitä korkeampi värähtely, sitä sutjakkaammalta elämä tuntuu.


Tällä asialla on myös Valovelho I. Se näyttää askel askeleelta tien kohti korkeampaa värähtelyä ja on kuin energiahoitokurssi, jonka kymmenien tehtävien avulla jokainen lukija voi muuntaa kirjan tiedon myös omaksi viisaudekseen.

Kirjan rakenne tukee aloittelijan matkaa aina maadoituksen ja suojauksen tekemisestä ja energian ensikosketuksesta itsehoidon kautta korkeampien energioiden aktivointeihin ja muiden hoitoon.

Ajatuksena on tutustua ensin helpommin yhdistyttäviin kristallienergioihin, hoitaa niillä itseään ja sen jälkeen yhdistyä yhä hienovaraisempiin ja korkeampiin ulottuvuuksiin kuten arkkienkelien ja muiden valon auttajien energioihin.


Valovelho I tarjoaa lukijoilleen tehtäviä, joiden avulla on mahdollista saada yhteys paitsi korkeisiin energioihin, myös omaan korkeampaan minään, omiin valon auttajiinsa ja tutustua omiin chakroihinsa, energiakehoihinsa ja juuri omaan tapaansa lukea ja tulkita energioita, omalla tavallaan ja omassa tahdissaan.

Valovelho opastaa lukijansa yhdistymään myös luonnon, erilaisten symbolien ja mantrojen hoitaviin energioihin ja avaa ovia erilaisiin energiafilosofioihin. Valovelhon avulla on myös helppo omaksua energiahygienian alkeita.


Valovelho on yhdistelmä kirjoittajansa Heidi Susanna Mirandan omia kokemuksia sekä enkeli- että energiahoitajana että hänen oppimiaan metodeja yhdistettynä uudeksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Valovelho sisältää runsaasti lähdeviitteitä, aina kunkin kappaleen jälkeen. Näin lukijan on mahdollista halutessaan avata myös syventäviä ovia energiamaailmaan."En malttanut käsistäni laskea! Selkeä, ajantasainen ja mahtavan hyvin kirjoitettu."

"Valovelho avasi (valaisi), ja yhdisti monia asioita, joita en ollut itse hoksannut."
Heidi Susanna Miranda

Heidi Susanna Miranda

Vuodesta 1999 toimittajana työskennellyt Heidi Miranda kiinnostui energiamaailmoista jo lapsena ja piti luokkansa edessä esitelmän käsillä parantamisesta (energiahoito*), chakroista ja erilaisista energiakehoista 14-vuotiaana.

- Kiertelin vaivihkaa henkisen kasvun ja energiamaailman ympärillä vuosikymmenet, kuin pohtien, että uskaltaisinko astua sisään, ja katsoa, mitä se minulle tarjoaisi. Luulin kuitenkin, että henkisten lahjojen kanssa pitäisi syntyä ja vain toivoin, että olisin ollut niin onnekas. Kun viimein ymmärsin, että kiinnostus on merkki polusta, jota kohti tulee kulkea ja että minäkin voisin astua tälle tielle, otin vastaan ensimmäiset Kundalini Reiki Master -aktivointini vuonna 2010. Kyllä jännitti!

Reikiaktivoinnit avasivat voimakkaasti selvänäkökykyä ja intuitiota ja esimerkiksi energiat alkoivat näkyä ensimmäistä kertaa erilaisina väreinä. Sittemmin ovat avautuneet myös enkelihoitajuuden, Usui, Karuna ja Tibetan Reikin Master -polut.

Seuraava suurempi henkisen kehityksen merkkipaalu oli liittyminen intuitioryhmään vuonna 2013. Juuri sitä ennen syntyi päätös, että nyt, nyt on astuttava tietoisesti energiamaailmaan ja katsottava, että mitä sillä on tarjottavana.

- Päätös muutti elämäni uskomattomaksi seikkailuksi ja avasi omia henkisiä kykyjäni ihan rytisten niin, että vieläkin naurattaa! Päädyin kuin hassunhauskaan elokuvaan, joka johdatti minua vuosien ajan uusiin tilanteisiin, uusien ihmisten luo, uusiin maihin, erilaisiin kulttuureihin ja erilaisten energiafilosofioiden äärelle. Tuo matka opasti minua energioiden avulla yhä korkeammalle tietoisuuteen - ja syvemmälle itseeni.

Lähes vuosikymmenen kestäneen energiaseikkailun aikana kristallisoitui myös energiatyöskentelyn kantava ajatus:

- Jokainen meistä on pohjimmiltaan puhdasta rakkautta. Tätä tietoisuutta toivon voivani jakaa myös omien tekstieni ja oman tarinani kautta.

Energiahoitaminen on yksi henkisen kehityksen polku. Energiatyöskentelyn ja sen kautta avautuvan ymmärryksen avulla on mahdollista puhdistaa itsestään kerros kerrokselta kaikki se, mikä ei ole omaa todellista itseä tai muuten erottaa itsen tuosta valtavasta rakkaudesta.


Lisätietoa Valovelhosta, Heidi Mirandasta sekä hänen muista kirjoistaan ja kursseistaan: www.heidimiranda.com

Miranda kirjoittaa myös Spiritual Explorer -blogia: www.heidimiranda.com/spiritual-explorer-blogi


*Energiahoidosta puhuttaessa viitataan englannin healing-sanaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite