Valovoimia I
Uutuus

Valovoimia I

Etsijästä löytäjäksi

Heidi Susanna Miranda

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

690,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526987538

Kustantaja: Kultainen Säde

Julkaistu: 23.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Että mitäkö elämässä tapahtuu, kun päättää astua henkiselle tielle ja seurata sydämensä ääntä? Voi, paljon! Kaikki muuttuu!

Jokainen meistä elää kahdessa maailmassa, ja silti suurin osa meistä keskittyy - saamaansa vahvaa esimerkkiä noudattaen - vain maailmaan, jossa määräävät järjen ja fyysisyyden lait. Maailmaan, jossa vahvin on se, jolla on eniten massaa, vaikutusvaltaisin on se, jolla on eniten massia. Maailmaan, jossa on hyvä olla molempia - jotta pärjää.

On olemassa toinenkin maailma. Maailma, jossa ollessaan muistaa, kuka oikeasti on ja mitä on täällä tekemässä. Taianomainen maailma, jossa edetään fyysisten tienviittojen sijaan sydämen äänellä, intuition kuiskauksilla ja navigoidaan merkkien, henkioppaiden ja enkelten avustuksella ja suuren rakkauden tukemana - silloinkin, kun ympärillä näyttää mustalta. Maailma, jossa myös valheet ja illuusiot tulevat näkyviksi ennen pitkää. Maailma, jossa kaikella on tarkoitus - kivullakin.

Jokainen voi omalla päätöksellään astua omaan luovuutensa, sisäisen viisautensa ja intuitionsa virtaan, feminiiniseen voimaan, joka on koko ajan odottanutkin, että sen huomaisi ja ottaisi käyttöön.


Valovoimia-sarja kertoo kirjoittajansa Heidi Susanna Mirandan tarinan, jossa henkimaailman ovet avautuivat rysäyksellä:

- Elämäni muuttui seikkailuksi siitä hetkestä lähtien, kun sanoin valon maailmoille tahdon.

Valovoimia I, Etsijästä löytäjäksi alkaa tammikuusta 2013, jonka ensipäivinä liityin intuitioryhmä Tähtijoukkoon.

- Olin pyörinyt henkimaailman liepeillä jo pitkään, ja kun viimein istuin sen kelkkaan tavoitteellisesti, kelkka lähti liikkeelle vauhdilla ja tarjosi ikimuistoista kyytiä!


-


Lukijakommentteja:

- Ihana kirja, luin sen ihan hotkimalla! Ja luen vielä uudelleenkin, tällä kertaa hartaudella.

- Luen kirjaasi ihan himona, ja odotan jännityksellä, että pääsisin loppuun - ja sitten en taas odota, kun sittenhän kirja loppuu! Monet jutut naurattaa hirveästi. Ihan upeita nuo niin selkeät kokemukset. Tuli ajatus, että vitsi, olispa itselläkin ollut noin selkeää.
Tosi hyvä kirja! Se tarjoaa myös laajan näkemyksen erilaisista tavoista katsoa näitä energia-asioita. Myös se, että on se huumori mukana, ettei kaikki ole niin vakavaa. Suuri ilo lukea!

- Huikeaa kerrontaa! Kirjassasi oli kaikki niin kauniisti kirjoitettu, että taisi tulla yhdessä kohtaa ihan kyyneleetkin silmiin. Kaunis kiitos!

- Tekstisi on valoisa, aurinkoinen, erikoinen, avoin, hengellinen, henkinen ja ihana!
Heidi Susanna Miranda

Heidi Susanna Miranda

- Oletko kiinnostunut energioista, selvätietoisten aistien avaamisesta ja muista henkimaailman asioista? Niin minäkin!

Olen Heidi Susanna Miranda, toimittajataustainen vapaa kirjoittaja ja henkisen tien löytöretkeilijä kirkkaasta ja kuulaasta Pohjois-Suomesta.

Energiamaailma, suuremman rakkauden ja hengen maailmaan tutustuminen on ollut suuren kiinnostukseni kohde jo pitkään.

Ensimmäisen Kundalini Reiki Master -aktivointini jälkeen selvätietoiset aistini, kuten selvänäkö, -kuulo, -tieto, -tunto ja jopa -hajuaisti alkoivat avautua. Vahvimmin oma henkinen polkuni alkoi avautua juuri energiahoitojen ja pyyteettömän rakkauden energiatyökalujen kautta.

Energiat ja niihin tutustuminen ovatkin yksi henkisen kehityksen tie. Koska energiat eivät koskaan valehtele, ne opettavat uskomattoman rehellisesti niin itsestä kuin ympäröivästä maailmasta.

Polullani sain monen muun henkisen tien kulkijan tavoin huomata, että jokainen todella elää sekä fyysisessä että hengen maailmassa yhtä aikaa.

Hengen maailmaan yhdistymällä yhdistyy samalla omaan feminiiniseen puoleensa ja sen myötä elämä saa uusia, syvällisempiä ulottuvuuksia. Hengen tielle astuminen on pyöräyttänyt elämäni ympäri muutamaankin kertaan, ja antanut elämäni tapahtumille uuden, korkeamman perspektiivin. Ja mikä ihaninta, se on vapauttanut minua askel askeleelta olemaan enemmän se, joka todella olen.

Vaikka henkinen tie ei olekaan vain silkkaa enkelin siipien havinaa ja korkeaa värähtelyä, kasvun paikat ovat kerta kerralta nostaneet elämääni ja itselleni tärkeää vapautta uudelle tasolle.

Henkisen polun asteleminen ja oman sydämeni ja intuitioni seuraaminen ovat tehneet arjestani paitsi rikkaampaa, myös hurjan paljon hauskempaa ja seikkailullisempaa.

Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten aivan jokainen voi hoitaa itseään korkeilla energioilla eri tavoin ja vapauttaa itseään elämään yhä suuremmassa vapaudessa ja rakkaudessa - sekä itsen, että koko maailman hyväksi.

Toivon, että voin välittää tätä tietoa myös eteenpäin, sillä jokaisella meistä on huikean paljon suurempi potentiaali kuin ehkä itse tohtii uneksiakaan!-


www.heidimiranda.com/valovoimia

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite