Valtamerisydänrunoja
Uutuus

Valtamerisydänrunoja

Enni Ylenius

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528035794

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.03.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valtamerisydänrunoja on pieni ja päättäväinen e-kirjamuotoinen teos, joka kokoaa yhteen julkaistavaksi viimeisten parin vuoden aikana kirjoittamiani runoja.

Valtamerisydänrunoja-kirjan runot tekevät havaintoja ympäröivästä luonnosta ja arkisistakin asioista, jotka tosin minun silmissäni ovat usein juhlavia. Ne ammentavat tosielämän tapahtumista, kuten vaikkapa siitä kesäkuisesta iltapäivästä, jolloin keruumatka niityn nokkosapajille johti kohtaamiseen vauvakauriin kanssa. Sen pienet valkoiset pilkut olivat pehmeät silittää. Kirjan runot pohdiskelevat olemassaoloa, ihmisen muotoista. Ne puhuvat myös planeetastamme Maasta, maailmankaikkeudestakin, samoin kuin henkisyydestä ja henkisestä heräämisestä. Ne puhuvat merestä. Ja minusta.
Enni Ylenius

Enni Ylenius

Olen vuonna 1987 syntynyt näkijä ja kirjoittaja. Synnyinpaikkani on varsinaissuomalaisen Salon Lahnajärvi, jossa tälläkin hetkellä, vuoden 2021 maaliskuussa, asun. Palasin takaisin juurilleni kevättalvella 2017, luultavasti kaikkein eniten omaksi yllätyksekseni. Sitä ennen asuin yli vuosikymmenen ajan Tampereella ja sen seudulla.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Valmistuin vuonna 2014 Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksiköstä, jossa opiskelin puheviestintää. Viestinnän töitä olen tehnyt metsä- ja luontoalalla. Muilta osin työhistoriani on paitsi pitkä myös monenkirjava, olen muun muassa toiminut yrittäjänä.

Nyt julkaisemani runo-e-kirja Valtamerisydänrunoja on jo toinen kirjani. Esikoiseni, elämästäni ja kokemuksistani kertova Näkijän tarina ilmestyi vuonna 2016.

Lisää tietoa sivuillani osoitteessa enniylenius.jimdofree.com.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.