Various Artists Vol 1

Various Artists Vol 1

Pekka Pajunen

ePUB

241,9 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522862068

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.05.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaikilla lauluilla on tarinansa. Kuka ne on tehnyt, milloin, missä, miten ja miksi. Jokainen kappale on syntynyt tekijänsä tarpeesta tuottaa musiikkia ja saada jotain korvin kuultavaa aikaiseksi. Joskus vain omaksi iloksi, mutta yleensä myös muiden korvien kuultaviksi.
Tässä kirjassa käydään läpi muutamien satunnaisesti valittujen kappaleiden syntymähistoriaa, anatomiaa ja taustatekijöitä. Eikä pelkästaan kappaleiden, vaan toki myös esittäjien ja säveltäjien kautta aiheesiin syventyen. Tarinat eivät ole tyhjentäviä historiikkeja, vaan niiden tarkoitus on pikemminkin nostaa esille uusia näkökulmia aiheista ja mahdollisesti jopa herättää mielenkiintoa kyseisiä artisteja kohtaan.
Mukana on monia taatusti tuttuja kappaleita, mutta mahdollisesti myös monelle uusia tuttavuuksia. Mutta kuten jo alussa todettua: Kaikilla niillä on oma tarinansa. Usein vieläpä aika mielenkiintoinen.
Pekka Pajunen

Pekka Pajunen

Musiikkikirjailija, joka ammentaa teoksiinsa inspiraatiota myös historian sivuilta. Rock-musiikki kirjat ja elokuvat ovat lähellä sydäntä, mutta myös kaikenlainen muu viihdekulttuuri kiinnostaa. Näitä elementtejä yhdistelemällä syntyvät kirjani, joiden usein tuttujakin aiheita lähden tarkastelemaan usein ei niin itsestään selvistä suunnista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.