Varpuli-poika

Varpuli-poika

Seija Kohlenberg

Lastenkirjat

ePUB

14,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032076

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
60%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Varpuli-poika sai perinnön ja lähti seikkailemaan ja tutustumaan suuren maailmaan, jossa hän kohtaa ystäviä sekä hankaluuksia, ja osoittautuu myöhemmässä vaiheessa kadonneeksi prinssiksi. Hänen perintönä tulee olemaan tässä nähtävän sukuvaakunan haltijalinna, joka on nimeltään Burg Kahlenberg, eli Kahlenbergin linna, joka sijaitsee itäisessä Saksassa ja on rakennettu 1220-luvulla. Nykyinen sukunimeni juontuu siitä linnanherrasuvusta. Varpuli-pojan tarinalle on tulossa jatko-osa.
Seija Kohlenberg

Seija Kohlenberg

Seija Kaarina Kohlenberg. Syntynyt Lahdessa 9.3.1967. Olen säveltäjä Oliver Kohlenbergin kanssa naimisissa, ja asumme Heinolassa. Olen käynyt Lahden Rudolf-Steiner - koulun 3.-9. luokat. Olen rakastanut maalaamista, kirjoittamista, musiikkia ja tanssia sekä kiinalaista kulttuuria.

Kirjani Varpuli-poika. Kirja kertoo sadun kolmesta nuoresta, ja olen sen omistanut lapsilleni Sampo ja Veela Rantanen, ja he ovat osittain esikuvina keksimilleni hamoille. Olen itse tehnyt koko tarinan ja henkilöhahmot, joten mitään ei ole jäljitelty.Tiesin Varpuli-pojan satuhahmon jo yli 10 vuotta sitten, mutta tarinan valmistaminen lähti alkuun Heinolassa tammikuussa 2019 mieheni asunnon lattialla, jota valaisi pieni himmeä jalkalamppu. Piirsin ja kirjoitin koko tarinan. Tämä on siis esikoisteokseni.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite