Vetyenergian vallankumous

Vetyenergian vallankumous

Fossiili-imperiumit järisevät

Timo Roune , Roune Consulting (Ed.)

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

292 sivua

ISBN-13: 9789528047407

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Energiatalouden vallankumousta ennakoiva innovaatio hallitsi hetkellisesti maailman uutisvirtaa. Kansainvälinen tutkijaryhmä oli kehittänyt edullisen vedyn tuotanto ja varastointimenetelmän. Vuoden 2025 energiakonferenssiin osallistuneet tutkijakollegat ylistivät sitä vuosisadan tärkeimmäksi keksinnöksi, joka tuottaisi ihmiskunnalle puhtasta ja loputtomasti uusiutuvaa energiaa ja joka
pysäyttäisi ilmaston saastumisen.
Mutta vaihtoehdot öljylle ja kaasulle ovat fossiilienergian imperiumeille taloudellisen ja poliittisen vallan uhka. Energiainnovaatio haastoi sementoituneita valtarakenteita ja vanhan rahan mahtia.
Uhka oli suurin ja välittömin öljyhuumeesta riippuvaiselle Venäjän valtaeliitille. Innovaatio piti tuhota keinoja kaihtamatta.
Tutkijaryhmä ajautui tiedemaailman juhlituista uranuurtajista vihamielisten vastavoimien leimaamiksi lainsuojattomiksi terroristeiksi.
Timo Roune

Timo Roune

Timo Roune on kiteyttänyt kansainvälisen liikemiesuransa kokemusta ammattikirjoihin Tuloksia ratkaisujen myyntiin ja ja Selling Results Solutions. Mutta suljetuissa kabineteissa kehiteltävistä intrigeistä voi saada aavistuksen hänen maailmanpoliittisista trillereistään Kadonnut Havannassa ja Vetyenergian vallankumous.

Roune Consulting

Roune Consulting (Ed.)

Roune Consulting toimii kansainvälisen kontaktiverkostonsa kautta mynnin ja markkinoinnin strategiakonsulttina ja tuottamalla ammattikirjallisuutta sekä mielikuvitusta virittäviä, vieraissa kulttuureissa tapahtuvissa toinintatrillereissä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite