Viettelysten labyrintti

Viettelysten labyrintti

Max Roth

ePUB

387,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091691

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.07.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
VIETTELYSTEN LABYRINTTI
TV-tuottaja Juhani Varis on tuottanut jo useamman vuoden Kauppaopisto-nimistä yleisösuosikkisarjaa, jonka kantava teema on: "se saa joka ekana ehtii". Hän on itsekin joutunut kokemaan tuon kertakäyttöastian roolin elämässään ja on siksi varuillaan vastakkaisen sukupuolen suhteen, vaikka hänen onnensa on koko ajan käden ulottuvilla. Sarjan jopa Kuusamossa sekä Seilin saarella kuvattavien jaksojen onnistumisen lisäksi, lukijan mielenkiintoa pitää yllä keinoja kaihtamattoman ja peräti Kreetalla saakka "asiakkaita" kalastavan Veeran kohtalo, hänen taistellessaan oikeudessa poikansa huoltajuudesta.
Max Roth

Max Roth

Elokuvataiteen maisteri Max Roth on työskennellyt vuosikymmeniä elokuva-alalla mitä moninaisimmissa tehtävissä, aina piuhankantajasta näytelmäelokuvien käsikirjoittajaksi ja tuottajaksi saakka. Nykyään hän käyttää aikansa vuosikausien aikana keräämiensä elokuvakäsikirjoitusmateriaalien muokkaamiseen vetäviksi rakkaus- ja jännitysromaaneiksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.