Ville Kristian
Uutuus

Ville Kristian

Joni Järvi-Laturi

Pehmeäkantinen

58 sivua

ISBN-13: 9789528045489

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.04.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tyhjänpäiväisen ajattelun, tyhmien ja primitiivisten riitojen, tyhmyyden juhlimisen, mielikuvituksettoman viihteen, räikeän sivistyksen puutteen sekä anti-individualistisen lattean valtavirran aikakautena tarvittiin se kaikista älykkäin mies tuomaan muutoksen ja opettamaan kokonaista sukupolvea.

Ville Kristian on Suomen lahja maailmalle, täydellinen seksisymboli, superlahjakas metodinäyttelijä, muuntautumiskykyinen kameleontti, joka valloittaa lopulta koko maailman. Lopulta tämä DiCaprion seuraaja on kaikkien huulilla. Kun muut taiteilijat tekevät mitä pystyvät, Ville Kristian tekee mitä haluaa.

Vanhempien naisten rakastama hoivavietiin vetoava Ville Kristian on myös suuri rakastaja yksityiselämässään. Tätien toivevävy ja Suomen maineikkain mies. Kohtalo vie Villen lopulta Hollywoodiin ja siellä alkaa salaperäinen elämä, jossa Ville saa vihdoin kostaa koko maailmalle menneisyytensä kipukohdat, traumat ja haavat. Ja niitä on paljon. Kosto on suloinen asia. Ja kenellä on silloin valta? Vastaus: Villellä.

Ville Kristian on Joni Järvi-Laturin kahdeskymmenes kirja.
Joni Järvi-Laturi

Joni Järvi-Laturi

Olen Joni Järvi-Laturi, syntynyt 1988. Pelasin lapsena jääkiekkoa ja jalkapalloa. Pidän YouTube-videoista, englanninkielisistä kirjoista, klassikkopopista, klassikkoelokuvista sekä NHL-pelien seuraamisesta eniten. Yksi unelmistani on muuttaa tai käydä Hollywoodista. Olen onnellinen ja maltillinen mies.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.