Vimman tarina
Suosittu

Vimman tarina

Rescue-koirasta lemmikiksi

Iiri Heinilä

Lastenkirjat

ePUB

1,3 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789526994819

Kustantaja: Tmi Iiri Hei

Julkaistu: 22.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa koira kertoo eläinten välisestä ystävyydestä ja ihmisten suhtautumisesta eläimiin. Kulkukoira Estera ja sen pentu Vimma elävät jännittävää elämää koiralaumassa Bukarestin kaduilla. Mukana ovat Bandidas, Indria ja muut ystävät. Yhdessä koetaan mama Cailen kahvila, Kiseleffin puiston altaat, Stavropoleoksen luostari ja paljon muuta. Ihmeellisen sattuman kautta pentu pääsee matkalle Suomeen ja löytää oman kotinsa. Kirjassa neuvotaan samalla koiran adoptiosta kiinnostuneille monia käytännön asioita. Koiran pelastamisesta elämälle saa itsekin hyvä mielen.
Iiri Heinilän teksti ja taiteilija Erika Reposen kuvat antavat vauhdikkaalle tarinalle muodon ja siivet. Kirja sopii kaikille, sekä aikuisille että lapsille.
Iiri Heinilä

Iiri Heinilä

Iiri Heinilä tottui 40-vuotisen opettajauransa aikana tarttumaan reippaasti asioihin. Kun sopivaa oppimateriaalia ei hänen oppiaineisiinsa ollut, hän tuotti sitä Suomen koulujen tarpeisiin. Samalla innolla hän on eläkkeellä ollessaan pyrkinyt vaikuttamaan monin eri tavoin yhteiskunnallisiin asioihin.
Liian monet Romanian orpokoirat ja niiden vaikea tilanne innoittivat hänet nyt kirjoittamaan Vimman tarinan ja rohkaisemaan ihmisiä tarjoamaan koiralle kodin.
Iloinen ajassa eläminen ja elämän kunnioittaminen ovat Iiri Heinilälle tärkeitä arvoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite