Voita stressi

Voita stressi

19 harjoitusta stressinhallintaan

Miia Huitti, Mitra Vasara

ePUB

921,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528019701

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Stressi on hoidettavissa - oikeilla tekniikoilla!

Lataa tästä tiivis opas, jossa mennään suoraan asiaan eli erilaisiin harjoituksiin, joiden avulla:
- lievität stressioireita helposti arjessasi
- purat stressiä ylläpitäviä uskomuksia
- opit ymmärtämään stressikuormitustasi
- osaat valita läsnäolon ajatusmyllyn sijaan
- opit johtamaan itseäsi.

Stressinhallinta on helppoa ja voit tehdä sitä arjessa monin eri keinoin. Jo muutama pieni muutos näkyy hyvinvoinnissasi - kokeile heti!
Miia Huitti

Miia Huitti

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan onnellisempia niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Miian intohimona on lisätä ymmärrystä stressin oireista ja syistä sekä opettaa käytännönläheisiä työkaluja stressin lievittämiseen. Kun ihmisen itsetuntemus lisääntyy, hän oppii johtamaan itseään.

Koulutukseltaan Miia on johtamisen KTM ja HuK sekä sertifioitu stressivalmentaja. Hän on myös opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Syksyllä 2016 häneltä julkaistiin kirja Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas elämä Oy).

Miialla on taustalla monen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä sijoitusalalta sekä kehittämis- ja tuotepäällikön tehtävistä rahoitusalalta. Hän on myös toiminut pankissa konttorinjohtajana sekä eri yrityksissä henkilöstökonsulttina, vastuullaan sekä rekrytointi- ja valintaprosessit, esimiesvalmennukset että suorahaut.

Mitra Vasara

Mitra Vasara

Mitra Vasara is Published Author, Speaker, Blogger and Singer & songwriter from Finland. Mitra holds a Bachelor's degree in both Business Administration and Design. She is a member of Mensa. Mitra aims for simplicity and sincerity in all of her work.

Mitra Vasara on kirjailija, puhuja, Hidasta elämää -bloggaaja, selkiyttämiskonsultti sekä laulaja & lauluntekijä. Koulutukseltaan hän on markkinoinnin tradenomi ja muotoilija. Mitra on Mensan jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.