Vuonna 2037

Vuonna 2037

Katriina Malkki

Pehmeäkantinen

146 sivua

ISBN-13: 9789528048350

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
9,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elokuussa 2037 tosipaikan eteen joutuvat äiti, alakoululainen, eksoplaneettapioneerien johtaja ja inttiin saapunut nuori, kun vallanhaluinen tekoäly käyttää ihmisiä leluinaan ja päättää kuka saa elää, kuka kuolee. Alistuako moiselle hirmuvallalle vai hyväksyäkö muutos, joka vie kertaheitolla yhteiskunnan vuosikymmeniä taaksepäin?

Entä mikä onkaan yllättäen näyttämölle pelmahtavan toisen tekoälyn rooli. Voiko hän peitota valloittajan vai tuhoaako lisää Pohjolan sisukasta kansaa?


Synkkyyden vallitessa rakkaus ja uusi ystävyys kantavat onneksi huomiseen. Mutta onko sodan keskellä heräilevä tunnemyrsky vain joukkotuhoaseiden jättämä häiriö aivoaalloissa vai aito ihastus?

Tempaudu sinäkin vuoteen 2037!
Katriina Malkki

Katriina Malkki

Katriina Malkki (1975) on yhteiskunnallisista ilmiöistä kiinnostunut terveystietelijä, jolla on unelma yhteisöllisyyden noususta. Vuonna 2037 on kirjailijan ensimmäinen romaaniteos.

Katriina Malkki - Vuonna 2037

Lukutoukan luetut sivut -Blogi

heinäkuuta 2023

(...) Kirja oli hyvä, vaikkakin huomaan scifi-osuudesta, että se on kirjailijalle hieman vierasta. Se ei kuitenkaan haitannut lukukokemusta ja kokonaisuus oli miellyttävä. Kirja on koostettu mielenkiintoisesti. Varsinainen tarina on hyvin lyhyt, mutta se on kirjoitettu usean novellin ympärille, joka on päätarinan avulla nidottu yhteen kokonaiseksi tarinaksi, hyväksi kokonaisuudeksi. (..)
Suosittelen lukaisemaan! Kirja on kevyttä scifiä ja ymmärrettävästi kirjoitettu. Se ei ole myöskään kovin pitkä, joten sen nauttii helposti vaikka yhdessä päivässä. (...)

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite