Vuorileijonan varjo 1-3

Vuorileijonan varjo 1-3

Kuuman tuulen aika - Kuningastie - Tähtien kosketus

Taru Väyrynen, Tarmo Väyrynen

Osa 1-3 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

624 sivua

ISBN-13: 9789528002338

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuorimaan sotilaat hyökkäävät Sirpiin, jossa aseiden käyttö ihmisiä vastaan on kielletty. Sirpin hallitsijan tytär Tessi ja hänen ystävänsä joutuvat miettimään, saako väkivaltaa vastaan puolustautua väkivallalla. Kukin tekee omat ratkaisunsa, jotka johtavat heidät selvittelemään Vuorimaan ja myös eteläisen Autiomaan kiistoja.

Vuorileijonan varjo -sarjan aloitti trilogia Kuuman tuulen aika, Kuningastie ja Tähtien kosketus. Ne julkaistaan tässä yhtenä kokonaisuutena.
Taru Väyrynen

Taru Väyrynen

Taru Väyrynen on kirjoittanut 72 kirjaa, osan niistä nimellä Taru Mäkinen, ja toisena kirjoittajana on joissakin hänen puolisonsa Tarmo Väyrynen. Useimmat ovat lasten- ja nuortenkirjallisuutta, mutta mukana on myös aikuisille suunnattua kirjallisuutta ja kirjallisuustieteellistä tutkimusta. Hän on toiminut näkövammaisten opettajana, koulukodissa, nuorisokodissa ja vankilassa erilaisissa ohjaajan ja opettajan toimissa, ja on nykyään päätoiminen kirjailija. Kirjailijantyön ohella hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede.

Website: www.elisanet.fi/taru.vayrynen/

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen

Tarmo Väyrynen on toisena kirjoittajana useissa vaimonsa Taru Väyrysen kirjoissa. Taru ja Tarmo Väyrysen kirjasarjaa Vuorileijonan varjo julkaisi 1990-luvulla Tammi, jolloin siihen kuuluva Jääsilmä sai Topelius-palkinnon vuonna 1998, ja Kuningastie oli vuonna 1997 Finlandia Junior -palkintoehdokkaana.

Website: www.elisanet.fi/taru.vayrynen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.