West Endin tytöt

West Endin tytöt

Suosittu
Gabriel Korpi

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

904,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528020479

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
80%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
West Endin tytöt on 90-luvun Helsinkiin sijoittuva kepeä, surumielinen ja nopealukuinen rikosromaani. Valo on entinen poliisi, joka hoitaa perimäänsä osto- ja myyntiliikettä ja siinä sivussa muitakin liiketoimia. Kun Valoa pyydetään tutkimaan vuosikymmenen takaista museonjohtajan murhaa, hän joutuu kasvokkain myös omien kipeiden muistojensa kanssa. Kuka oli Ursula Tanner ja kuka halusi hänen kuolevan? Ja onko Valon oman tunnelin päässä valoa - edes uuden miesystävän kautta?


Lukijasuosituksia:

- Hauskasti retro ääriklassisessa dekkarismissaan.
- En ole mikään dekkarien suurin ystävä, mutta tätä luin ahmien.
Gabriel Korpi

Gabriel Korpi

Syntynyt Stadissa, mennyt maailmalla, päätynyt pikkukaupunkiin. Life is what happens when you're busy making other plans.

Gabriel Korpi: West Endin tytöt

Kirjojen kuisketta -blogi

joulukuuta 0002

West Endin tytöt on Korven esikoisdekkari. Luin kirjaa mielelläni, minua miellytti ja vakuutti ennen kaikkea Korven kieli. Juonen etenemisessä dialogilla on merkittävä osa. Dialogi pulppuaa luontevasti ja uskottavasti. Muutenkin teksti soljuu eteenpäin vaivattomasti. Dekkarin juoni on melko perinteikäs, mutta kuitenkin tapahtumat yllättävät ja mukaan mahtuu näppäriä juonenkäänteitä. Lukijalle tulee tuntu, että kaikkia asianomaisia voi epäillä, joten loppuratkaisua joutuu jännittämään kirjan loppusivuille saakka.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.