Yhtä Jumalan kanssa

Yhtä Jumalan kanssa

Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta

Marjorie Tyler, Joann Sjolander, Margaret Ballonoff

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

356,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039426

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lopullista heräämistä tästä unesta, jota kutsumme elämäksi, edeltää onnellinen uni. Jotta se voisi tapahtua, sinun tulee olla halukas näkemään jokainen toinen itsenäsi, oman unesi hahmona, ja myös Kristus Itsenäsi, jonka jaat Pyhän Hengen kanssa. Tämä tietäminen on olennaista voidaksesi herätä unimaailmasta ja tietääksesi, että olet yhtä Jumalan kanssa.

Tämä kirja on käsikirja niille, jotka ovat valmiita heräämään. Se tuo rohkaisua ja toivoa siihen, että polulle lähteminen on mahdollista ja että Pyhän Hengen voi tuntea todellisena Itsenään. Egon ajattelumallin toiminta avataan kirjassa esiintyvän kolmen naisen kautta, Pyhän Hengen tulkitessa uudelleen päivittäiset tapahtumat, jotka lukija voi tunnistaa myös omassa kokemuksessaan. Sanat annetaan rakkaudella, ja ne lävistävät lukijan mielen suorina ja voimakkaina. Yhtä Jumalan kanssa osoittaa, kuinka oma läheinen ja käytännöllinen suhde Pyhän Hengen, todellisen Itsen kanssa on luotavissa ja havainnollistaa henkilökohtaisen ohjauksen, joka on kaikkien sitä pyytävien saatavilla.
Marjorie Tyler

Marjorie Tyler

Ne kolme naista, jotka tässä kirjassa tapaat, opiskelivat Ihmeiden oppikurssia useita vuosia ymmärtämättä, mitä olla unennäkijä tarkoittaa, kunnes he pyysivät, ja jopa vaativat nähdä maailman toisella tavalla. Kun pyyntö oli esitetty, apu tuli Äänen muodossa ja he alkoivat kuulla Pyhän Hengen puhuvan. Hänen viestinsä oli selkeä, he uneksivat ja heidän oli aika herätä todelliseen Itseensä.

Yhtä Jumalan kanssa tarjoaa suoran ja avoimen kuvan näistä naisista, jotka harjoittamalla anteeksiantoa ja vetämällä takaisin egon projisointeja, kokevat nyt Hengen rakkauden pysyvästi elämänsä kaikilla alueilla. Kirjan viestit tarjoavat lempeän keinon edistyä erillisyyden unesta heräämisessä.

Kirjan 80 viestiä tulivat Marjorie Tylerille saneluina alkaen helmikuussa 2013 Mauin saarella, missä hän asuu. Margien ja hänen ystäviensä Joannin ja Margaretin kokemuksia käytetään osoittamaan, miten Pyhän Hengen Äänen voi kuulla, Hänen apuaan pyytää ja Hänen ohjauksensa vastaanottaa.

 Joann Sjolander

Joann Sjolander

 Margaret Ballonoff

Margaret Ballonoff

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite