Yhtä Jumalan kanssa
Suosittu

Yhtä Jumalan kanssa

Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta

Marjorie Tyler, Joann Sjolander, Margaret Ballonoff

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

427,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093466

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.12.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yhtä Jumalan kanssa 3 on jatkoa Ihmeiden oppikurssille Pyhän Hengen Äänen kuulemiseksi ja erillisyyden unesta heräämiseksi.
114 päivittäisen sanelun kautta lukijoita ohjataan heräämisprosessissa näiden kolmen kirjoittajan kautta, joita heidän Sisäinen Äänensä ohjaa.

Pyhän Hengen viesti luvussa 73: Kuoleman ulottumattomissa

Näet kuinka ego on projisoinut pelon ihmismieleen. Pelko on muodon maailmaa hallitseva voima. Se kuvataan aina uudelleen ja uudelleen maailman tapahtumissa ikuisesti läsnä olevana muistuttajana siitä, kenellä on valta. Ego ei pysähdy mihinkään halussaan vahvistaa ylivoimaisuuttaan ja riippumattomuuttaan. Ykseydestä Jumalassa tulee silloin unohdettu muisto ihmismielessä. Nyt tuohon muistoon, joka on aina säilynyt mielen syvimmissä uumenissa, ollaan heräämässä. Ihmisen tarkoitus maan päällä on Jumalan muiston palauttaminen. Kun hän katselee Dallasin ampumisen uusintaa sen 50. vuosipäivänä, hänellä on muutakin kuin ajan näkökulma - hänellä on niiden yksilöiden työkalut, jotka ovat heränneet Minun Läsnäolooni. Ihminen voi valita uudelleen sen tavan, jolla hän katsoo itseään ympäröivien tapahtumien kauhuja. Hän voi tietää, että täytyy olla toinenkin tapa. Hän voi katsoa sotaan ja hävitykseen uponnutta maailmaa ja kysyä: mikä on totta ja kuka minä olen? Ihmisen on aika arvioida uudelleen elämänsä erillisenä olentona. Olen täällä auttaakseni kysymyksissä ja niiden ratkaisuissa. Tämä kirja ja monet Minun ohjaukseni kautta nyt kirjoitetut ja levinneet kirjat ovat keinoja herättää mieli totuuteen. Uusi maailma on syntymässä ja se tapahtuu niille, jotka ovat heränneet Minuun, Itseen, kutsuttiinpa Minua millä tahansa nimellä.
Marjorie Tyler

Marjorie Tyler

Tämän kirjan kolme naista opiskelivat Ihmeiden oppikurssia vuosia ymmärtämättä, mitä olla unennäkijä tarkoittaa, kunnes he pyysivät ja jopa vaativat nähdä maailman toisella tavalla. Kun pyyntö oli esitetty, apu tuli Äänen muodossa ja he alkoivat kuulla Pyhän Hengen puhuvan.
Hänen viestinsä oli selkeä, he uneksivat ja heidän oli aika herätä todelliseen Itseensä.

Yhtä Jumalan kanssa -kirjat tarjoavat suoran ja avoimen kuvan näistä naisista, jotka harjoittamalla anteeksiantoa ja vetämällä takaisin egon projisointeja kokevat nyt Hengen rakkauden pysyvästi kaikissa asioissa elämässään. Kirjan viestit ovat lempeä keino edistyä erillisyyden unesta heräämisessä.

Marjorie Tyler on saanut viestit saneluina Mauin saarella, missä hän asuu. Margien ja hänen ystäviensä Joannin ja Margaretin kokemuksia käytetään osoittamaan, että Pyhän Hengen Äänen kuuleminen on mahdollista, Hänen apuaan voi pyytää ja Hänen ohjauksensa on saatavilla.

Joann Sjolander

Joann Sjolander

Margaret Ballonoff

Margaret Ballonoff

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite