Yhtä Jumalan kanssa

Yhtä Jumalan kanssa

Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta

Marjorie Tyler, Joann Sjolander, Margaret Ballonoff

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

351,2 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528099963

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yhtä Jumalan kanssa: Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta, Kirja 2 on osa 8 kirjan sarjaa, joka osoittaa näiden kolmen naisen, jotka kaikki kuulevat Pyhän Hengen Ääntä, päivittäisen edistymisen. Kuulija viedään syvemmälle vapautumaan egon ajattelumallista, joka on pitänyt hänet erillisyyden tilassa Jumalasta.

Pyhä Henki toteaa kakkoskirjassa:
Jokainen lukija tulee kokemaan heräämisen sen virittyessä Minun ajan alussa suunnittelemani transmission kautta. Tämä kirja itsessään on väline heräämisprosessissa. Niiden, jotka tuntevat kirjaan vetoa, on ollut tarkoitus se kohdata. Jokaisen matka on yksin Minun käsissäni. Minä ohjaan sinua ymmärtämään viestini tavalla, jolla sen parhaiten kuulet. Jätä kokemuksesi Minun haltuuni ja nauti kyydistä. Me olemme Yhtä Jumalan kanssa, eikä mikään voi estää matkaa Kotiin.
Marjorie Tyler

Marjorie Tyler

Ne kolme naista, jotka tässä kirjassa tapaat, opiskelivat Ihmeiden oppikurssia useita vuosia ymmärtämättä, mitä olla unennäkijä tarkoittaa, kunnes he pyysivät, ja jopa vaativat nähdä maailman toisella tavalla. Kun pyyntö oli esitetty, apu tuli Äänen muodossa ja he alkoivat kuulla Pyhän Hengen puhuvan. Hänen viestinsä oli selkeä, he uneksivat ja heidän oli aika herätä todelliseen Itseensä.

Yhtä Jumalan kanssa tarjoaa suoran ja avoimen kuvan näistä naisista, jotka harjoittamalla anteeksiantoa ja vetämällä takaisin egon projisointeja, kokevat nyt Hengen rakkauden pysyvästi elämänsä kaikilla alueilla. Kirjan viestit tarjoavat lempeän keinon edistyä erillisyyden unesta heräämisessä.

Kirjan viestit tulivat Marjorie Tylerille saneluina Mauin saarella, missä hän asuu. Margien ja hänen ystäviensä Joannin ja Margaretin kokemuksia käytetään osoittamaan, miten Pyhän Hengen Äänen voi kuulla, Hänen apuaan pyytää ja Hänen ohjauksensa vastaanottaa.

Joann Sjolander

Joann Sjolander

Margaret Ballonoff

Margaret Ballonoff

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite