Yhteisöohjautuvuus : Yhdessäohjautuva tiimi
Suosittu

Yhteisöohjautuvuus : Yhdessäohjautuva tiimi

Karl-Johan Spiik

Osa 1 tästä sarjasta

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

60 sivua

ISBN-13: 9789519782379

Kustantaja: Karlex Oy

Julkaistu: 25.05.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
29,40 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Voit tehdä ilmaiset testit osoitteessa www.yhteisöohjautuvuus.fi

Ryhmän pitäisi työskennellä tiiminä, mutta yksi tiimin jäsen ei ilmaannu palavereihin, toinen hoitaa kaikkien työt eikä tiimissä uskalleta antaa kenellekään kriittistä palautetta. Tavallisesti näitä ongelmia ratkoo esihenkilö. Entä jos tiimi työskentelee itseohjautuvasti, ilman esihenkilöä?

Itseohjautuva eli oikeammin yhdessäojautuvassa tiimissä työskentely haastaa sen jäsenet kasvamaan ihmisinä sekä ottamaan vastuun koko ryhmästä. Avainsanana on kommunikaatio.

Tämä kirja esittelee yhdessäohjautuvan tiimin mallin, jonka avulla tiimi voi askel askeleelta opetella työskentelyä ilman esihenkilöä sekä kehittää tiimin aiempia työskentelytapoja.

Mallin avulla aloimme ymmärtää, mistä tiimityössä on oikeasti kyse. Meiltä puuttui useita perusasioita, ja sen takia emme saaneet yhteistyötä toimimaan luonnollisesti tehtävien ympärillä. Keskittymällä oikeisiin asioihin korjasimme tiimin sisäisen kommunikoinnin ja voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
- Startup-yrityksen henkilöstö

Lisätietoja www.yhdessaohjautuvatiimi.fi
Karl-Johan Spiik

Karl-Johan Spiik

Karl-Johan Spiik on työurallaan työskennellyt yli vuosikymmenen yhdessäohjautuvissa tiimeissä, yleensä valmentavan johtajan roolissa. Hän on osallistunut puolisen sataan projektiin eri kokoisten tiimien kanssa. Hän on ollut mukana projekteissa, joissa on tiimejä ja henkilöitä useista eri organisaatioista. Kaikissa tiimeissä kuitenkin nousevat samat lainalaisuudet esille. Kulmakivenä on kommunikaatio.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite