Yhteistoimintajohtaminen terveydenhuollossa

Yhteistoimintajohtaminen terveydenhuollossa

Pekka Suonsivu

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

163,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057666

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.06.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Terveydenhuollon organisaatiot ovat Suomessa moniportaisia asiantuntijaorganisaatioita. Tämä tekee johtamisesta ja esimiestyöstä haasteellista. Nykyaikainen johtaminen pyrkii kokoamaan päätösten tueksi kaiken olennaisen tiedon ja näkemykset myös henkilöstöltä.

Yhteistoiminnallinen johtamistapa mahdollistaa työnantajan ja henkilöstön voimavarojen yhdistämisen toiminnassa ja päätöksenteossa. Kirjan tavoitteena on selvittää mitä tarkoittaa yhteistoiminnallinen johtaminen julkisessa terveydenhuollossa ja mitkä ovat sen hyödyt ja mahdollisuudet.

Kirja soveltuu terveydenhuollon johtajille, esimiehille ja henkilöstölle sekä oppikirjaksi johtamista tai hallintoa opiskeleville.
Pekka Suonsivu

Pekka Suonsivu

Pekka Suonsivu on hallintotieteiden lisensiaatti ja tietokirjailija. Hän on toiminut yli 30 vuotta julkisen terveydenhuollon organisaatioissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Työnantajan ja henkilöstön yhteistoiminta on ollut merkittävä osa hänen työtään. Lisäksi hän on tutkinut työnantajan ja henkilöstön välistä yhteistoimintaa ja kirjoitttanut aiheesta tietokirjoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite