Yksi taival ja kaksi polkua
Uutuus

Yksi taival ja kaksi polkua

Virve Nurminen

Kovakantinen

600 sivua

ISBN-13: 9789528045236

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.05.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
42,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun läntiseen Pohjois- Amerikkaan, aikaan, jolloin tasankointiaanit vielä hallitsivat preeriaa, mutta valkoinen mies oli jo sysäämässä alkuperäiskansoja tieltään.
Erilaisten kulttuurien yhteentörmäyksiltä ei voinut välttyä, ja sen saivat kokea myös kaksi nuorta päähenkilöä, joiden yhteistä matkaa tarinassa seurataan kahden vuosikymmenen ajan.
Nahcomence on comanche-soturi ja Kate Farrell valkoinen nainen, joiden yllätyksellistä elämänkulkua ohjailevat ikiaikaiset ja mahtavat intiaaniheimojen henget. Nämä henget ovat tarinan kehittyessä koko ajan läsnä, eikä niiden ovelilta suunnitelmilta voinut kumpikaan välttyä.
Kirja on eräänlainen matkakertomus, jossa päähenkilöt joutuvat kulkemaan tuhansien kilometrien pituisen vaelluksen, mutta samalla he tekevät matkan myös omaan sisimpäänsä.
He löytävät omat, salatut voimavaransa, ja myös suuren rakkauden.
Tarinassa on siis paljon romantiikkaa, vaikka tapahtumat linkittyvätkin juonellisesti vaikeisiin, ja myös järkyttäviin historiallisiin tosiasioihin.
Virve Nurminen

Virve Nurminen

Virve Nurminen on koko ikänsä harrastanut historiallisten tarinoiden kirjoittamista. Kirjoittaminen tosin jäi pitkälle tauolle työuran takia.
Jäätyään vuonna 2020 eläkkeelle taloushallinnon tehtävistään, hän päätti julkaista tämän ensimmäisen, nuoruudessaan kirjoittamansa tarinan, jotta se ei jäisi pelkästään pöytälaatikkoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.