Yksisarvinen yksityisetsivä aakkoslorujen jäljillä

Yksisarvinen yksityisetsivä aakkoslorujen jäljillä

Suosittu
Viivi Kilpiäinen

ePUB

4,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031017

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yksisarvinen yksityisetsivä aakkoslorujen jäljillä on Viivi Kilpiäisen ensijulkaisu. Kirjassa aakkoset tulevat tutuiksi erilaisten eläinten ja ammattien kautta. Hauskojen kuvien sekä lyhyiden ja oivaltavien lorujen ansiosta myös pienemmät lapset jaksavat keskittyä kirjaan, lukukerta toisensa jälkeen.
Viivi Kilpiäinen

Viivi Kilpiäinen

Viivi Kilpiäinen on 1987 suurperheeseen syntynyt, nykyisin kotiäitinä toimiva artesaani, joka saa inspiraationsa ympärillään pyörivästä lapsikatraasta. Viivillä on taustalla luovan alan koulutusta lähes kymmeneltä vuodelta. Loruttelua ja laulelua kaikesta mahdollisesta hän on tehnyt koko elämänsä, lasten kanssa ja ilman. Lorutellessaan hän pitää etenkin alku- ja loppusoinnuista sekä soljuvasta kielestä. Taustoistaan johtuen hänelle oli luonnollista alkaa piirtämään ja kirjoittamaan lapsille. Lasten kanssa Viivi on eniten oma itsensä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.