Yrittäjyys on kyvykkyyttä

Yrittäjyys on kyvykkyyttä

Keskusteluja, tarinoita ja johtopäätöksiä

Antero Stenlund

Oppiminen & kielet

ePUB

396,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079668

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
26,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Antero Stenlund avaa kirjassaan omaperäisen ja oivalluttavan näkökulman yrittäjyyteen. Näkökulma perustuu tutkimuksiin, joiden aineistoja ja tuloksia Stenlund esittelee kirjassaan. Myös kyvykkäiden yrittäjien ja taitavien ihmisten kokemukset, tarinat ja johtopäätökset ovat keskeinen osa kirjan sisältöä. Niiden ansiosta paljastuu yrittäjyyden todellinen olemus: Yrittäjyys on kyvykkyyttä, jota kilpailu edellyttää, osaaminen rakentaa ja itsenäisyys ilmentää. Kyvykäs ihminen löytää ja toteuttaa parhaat ratkaisut käytännön tarpeisiin ja hän tietää itsekin kyvykkyytensä. Sen ansiosta kyvykäs selviytyy ja menestyy muuttuvan maailman myllerryksissä. Tämän vuoksi on tärkeää kasvattaa kaikista ihmisistä kyvykkäitä. Kirjassa kerrotut esimerkit ja tarinat paljastavat kyvykkääksi kasvun ehdot ja keinot elämän eri vaiheissa. Ihmiset itse ja heidän kasvattajansa voivat hyödyntää kirjan esityksiä kyvykkyyttä kehittäessään.
Antero Stenlund

Antero Stenlund

Kirjan kirjoittaja Antero Stenlund on yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti ja kasvatustieteen tohtori, joka on kerännyt puolen vuosisadan ajan kokemuksia erityisesti yrittäjyydestä ja yrittämisestä. Työurallaan hän on toiminut laskentatoimen, talousjohdon, toimitusjohtajan ja liikkeenjohdon konsultin tehtävissä vaativien ja taitavien yrittäjien palveluksessa. Oman päätoimisen yritystoiminnan Stenlund aloitti vuonna1987 ja jatkaa sitä edelleen osa-aikaisena yrittäjien mentorina ja valmentajana. Lisäksi hän on työskennellyt vuosia ammatillisen ja korkeakoulutuksen piirissä tutkijana, kehittäjänä ja kouluttajana. Nykyisin pääosan kiinnostuksesta vie tietokirjoittaminen ja siihen liittyvät erilaiset selvittelyt ja tutkimustyöt.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite