Kirjan julkaiseminen

Käsikirjoituksesta
valmiiksi kirjaksi

Buch veröffentlichen Schritt 2

Kirjan julkaiseminen – kirjan matka lukijoiden käsiin

  • Painamme kirjoja yhdestä kappaleesta alkaen: Painata pieni painos edulliseen hintaan milloin vain.
  • Voit julkaista oman kirjasi ISBN-tunnuksella kansalliseen ja kansainväliseen myyntiin.
  • Kirjasi painetaan ja toimitetaan vasta tilauksesta ja muutaman tunnin sisällä. 
  • Hyödy maksuttomasta konvertoinnista e-kirjaksi ja e-kirjasi myynnistä esimerkiksi Apple iBookStoren ja Amazon Kindle Shopin kautta.
Buch veröffentlichen Schritt 3

Julkaise itse,
palkkiot sinulle itsellesi!

  • Hyödy BoD:n markkinointipalveluista saattaaksesi kirjasi lukijoiden tietoisuuteen.
  • Sinulle maksetaan jokaisesta myydystä kirjasta kirjailijanpalkkiota.
  • Kirjailijanpalkkio maksetaan kolmen kuukauden kautta.
  • Voit seurata kirjasi myyntilukuja myBoD-käyttäjätilin kautta. 
  • Säästä vaivannäköä: BoD huolehtii kirjasi julkaisun teknisistä, juridisista ja logistisista yksityiskohdista.

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta helposti

BoD:n julkaisukonsepti perustuu ajatukseen, että kirjaa painetaan vasta tilauksesta. BoD tallentaa kirjasi digitaalisen painomallin ja luetteloi sen kirjakauppamyyntiä varten. Kun kirjasta tehdään tilaus – olipa se sitten omatilauksesi, kirjakaupan tai verkkokirjakaupan tilaus – kirjasi painetaan lyhyen ajan sisällä ja lähetetään tilaajalle.  Sinulle kirjailijana tämä merkitsee sitä, että voit julkaista kirjasi BoD:n kautta nopeasti ja helposti ja toteuttaa unelmasi esimerkiksi oman romaanisi, tietokirjasi, keittokirjasi, runokirjasi tai väitöksesi julkaisusta ilman taloudellista riskiä.

Julkaise oma kirjasi autenttisesti ja ilman riskiä 

Etsitkö mahdollisuutta toteuttaa oman kirjaideasi edullisesti ja omien toiveidesi mukaisesti? Riippumatta siitä, haluatko toteuttaa teoksesi itsenäisesti internetin kautta tai yhteistyössä henkilökohtaisen neuvojasi kanssa, BoD tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa kirjasi juuri sellaisena kuin haluat. Annamme sinulle mielellämme vinkkejä ja konkreettisia neuvoja tiettyihin kirjan julkaisemista koskeviin seikkoihin, kuten kannen suunnittelua tai tiedostojen lähettämistä koskien. 


Kirjasi on ilmestynyt – mitä nyt?

Heti kun kirjasi on ilmestynyt, voit aloittaa sen markkinoinnin - mikäli niin haluat. Tähän on monenlaisia mahdollisuuksia, kuten voit osallistua keskusteluun samanaiheisista teoksista blogeissa ja keskustelufoorumeilla. Herätä henkevää keskustelua ja huomiota, näin voit luoda parhaat edellytykset kirjasi menestykselle, myös kansainvälisesti, sekä painetulle että sähköiselle versiolle kirjastasi. Lisätietoja markkinointipalveluitamme osiossa Kirjan markkinointi.


Paljon menestystä!