E-kirja: Hyödynnä uudet mahdollisuudet

E-kirjojen markkinaosuus on tasaisessa nousussa. Vastaa kasvavaan sähköisten kirjojen kysyntään ja laajenna saattavuutta tarjoamalla nimikkettäsi BoD:n kautta sekä painettuna että e-kirjana. Yksi klikkaus, ja me hoidamme loput.

Sopiva kaikkiin tärkeisiin kauppoihin ja lukulaitteisiin

BoD konvertoi kirjasi tiedostot korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti niin, että e-kirja on luettavissa kaikilla tärkeillä lukulaitteilla kuten Kindlellä, iPadilla, Sony Readerilla jne. Muunnamme tiedostot ennen kaikkea EPUB-formaattiin, mutta tuotamme tarvittaessa Amazonille myös omat .mobi-tiedostot. Jotta luettavuus on kaikilla laiteilla optimaalinen, lisäämme EPUB-tiedostoihin omat tiedot esim. Applelle, Amazonille ja Adobe Digital Editions -ohjelmalle.

 

Umsatz mit E-Books

Yksinkertaisuus ja tehokkuus: Tarjoamme sinulle kokonaispalvelun eli yhtenäisen prosessin painetulle ja sähköiselle julkaisulle, mukaan lukien tiedostojen konvertointi, tuotanto, luettelointi ja vapaakappaleiden luovutus.

Huippuehdot: Kustantamon marginaali on 70 % nettomyyntituotosta, tiedostojen konvertointi maksaa vain 0,29 € (lisäksi alv.) per sivu, sisältäen grafiikat, taulukot yms.

Vertrieb und Reichweite von E-Books

Saatavuus: E-kirjasi ovat jakelussa Suomessa ja kansainvälisesti kaikissa tärkeissä e-kirjakaupoissa. Myyntikumppanien ja -maiden lista kasvaa jatkuvasti.

Laadunvarmistus: BoD:n e-kirjat toimivat ihanteellisesti monilla eri laitteilla. E-kirja-osastomme ammattilaiset tarkistavat jokaisen nimikkeen.  Halutessasi saat koodin iTunesille, jolla voit ladata tarkistuskappaleen e-kirjastasi.

DRM für E-Books

Suojaus: Kaikki BoD:n kautta julkaistut e-kirjat kopiosuojataan. Voit itse valita käytetäänkö suojaukseen vesileimausta vai DRM-menetelmää (Digital Rights Management). Lisäksi takaamme myyntihinnan noudattamisen ja varmistamme, että kaikki tekniset ja juridiset vaatimukset täytetään.

Raportointi: Kokoamme yksittäiset myyntilaskelmat yhteen ja maksamme palkkiosi euroissa.

Yksinkertaista jakelu ja laskutus yhden luukun palvelullamme: Yksi sopimus, yksi lataus, yksi myyntilaskelma, yksi valuutta!

Tekniset vaatimukset

Jos sinulla on paljon nimikkeitä ja käytät FTP-liittymäämme, voit siirtää meille myös valmiita EPUB- tai .mobi-tiedostoja. Tiedostojen on täytettävä voimassa olevat standardit ja oltava varmennettu esim. EPUBCheck -tarkistuksella. Otathan meihin yhteyttä, ennen kuin käsittelemme suurempia määriä e-kirja-tiedostoja automaattisesti. Tarkistamme ensin tiedot varmistaaksemme, että prosessit toimivat kitkattomasti. 

Kopiosuojaus

Voit valita suojataanko kirjasi käyttäjäystävällisellä vesileimauksella vai tiukemmalla DRM-menetelmällä. (Digital Rights Management). Näin täytämme  myyjien vaatimukset, jotka usein käyttävät omia suojausmenetelmiä. Tällä tavalla varmistetaan, että kirjasi suojataan mahdollisimman hyvin laittomilta latauksilta ja kopioinnilta. 

Kirjautuminen myBoD-tilille