Räätälöidyt palvelut yksilöllisiin vaatimuksiin

Yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja. Seuraavia erikoispalveluja ovat tarjolla: 

 

FTP-liittymä

Isoille nimikemäärille tarjoamme mahdollisuuden lähettää tiedot FTP-liittymän kautta. Tällä liittymällä voit siirtää BoD:lle sekä kirjan tiedostot että meta- ja luettelointitiedot tehokkaasti ja täysin automaattisesti.

Personalisoituja tuotteita

BoD on asiantuntija personalisoitujen kirjojen alalla. Olipa kyse henkilökohtaisesti muokatuista lastenkirjoista tai romaaneista, yksilöllisistä oppimateriaaleista, nuottikirjoista, tai vaikkapa Wikipedian artikkeleista henkilökohtaisesti kootuista kirjoista: Nopea tarvepainatus alkaen yhdestä kappaleesta ja korkea painolaatumme tekevät palveluistamme juuri sopivat personalisoiduille painotuotteille.

Virtuaalinen luettelointi

Kun valitset virtuaalisen luetteloinnin, lähetät meille aluksi vain kirjakauppamyyntiin tarvittavat bibliografiset tiedot. Vasta kun nimike tilataan ensimmäisen kerran, haemme kirjan painotiedostot automaattisesti internetin kautta. Virtuaaliluetteloinnin avulla voit siis saattaa tuhansia nimikkeitä myyntiin nopeasti ja edullisesti.

Virtuaalinen skannaus - Scan on demand

Virtuaalisella skannauksella eli scan on demandilla voit täysin riskittömästi laittaa myyntiin loppuun myydyt nimikkeesi, joista ei ole digitaalista painomallia. Vasta saamme ensimmäisen tilauksen nimikkeestä, digitalisoimme, painamme ja toimitamme sen.

Varastoimme fyysiset kirjasi ja luetteloimme toimittamasi bibliografiset tiedot kirjakauppamyyntiin, joten loppuun myydyt kirjasi tulevat jälleen tilattaviksi. Kun nimike on tilattu ensimmäisen kerran, skannaamme sen edullisesti ja toimitamme kirjan tilaajalleen. Tämän jälkeen säilytämme uudet digitaaliset painomallit arkistossamme.

 

Kirjautuminen myBoD-tilille