Kattava jakelu

Tarvepainatuksen parhaat hyödyt ovat kirjojen painatus yhdestä kappaleesta alkaen ja kattava jakelu. Me emme vain luetteloi kirjaasi ja e-kirjaasi kaikkiin myyntikanaviin, vaan toimitamme ne myös nopeasti perille.

 

Distribution-Infografik

Suora yhteys kirjakauppoihin

Jokainen BoD:n kautta julkaistu nimike luetteloidaan halutessasi automaattisesti Kirjavälityksen, BTJ:n ja Bookyn tietokantoihin. Näin kirjasi ovat saatavissa suoraan kaikista kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista. Sinulle jää vain Kansalliskirjaston vapaakappaleiden lähetys.

Painatus yhdestä kappaleesta alkaen

Luonnollisesti painamme myös pienempiä tai keskikokoisia painoksia nopeasti yhdestä kappaleesta alkaen ja lähetämme ne suoraan sinulle, asiakkaallesi tai varastoosi. Digitaalipainon tekninen edistys ja kustannusten optimointi mahdollistavat jo isompienkin painosten kannattavan tuotannon. Kirjasi toteutustavasta riippuen esimerkiksi värisivujen erillinen painatus ja laskutus voi olla digitaalipainon etu. Pienen painoksesi kustannukset lasket helposti hintalaskurillamme. Kirjatilauksesi lähetät kätevästi myBoD-tililläsi.

Suora lähetys asiakkaallesi

Automatisoidulla sähköisellä liittymällä lähetämme kirjatilauksesi ”Drop Shipment” -menetelmällä, eli kustantamon nimessä painostamme suoraan saajalle koko maailmassa,alkuperäislaskusi tai lähetteesi kanssa. Luonnollisesti myös sinulle itsellesi tai varastoosi.

Myynti maailman suurimmilla markkinoilla

Tehosta kansainvälistä myyntiäsi ja myy kirjaasi BoD:n avulla myös Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa! Painetut kirjasi ovat saatavissa niin tärkeimmistä englanninkielisistä nettikaupoista kuin perinteisistä kirjakaupoista. Kirjat painaa paikan päällä kumppanimme Lightning Source ja ne jakelee Ingram Book Company.

Kirjoja ei välttämättä tarvitse kääntää englanniksi, jotta ne myyvät anglosaksisissa maissa, sillä maailmalla asuu runsaasti ulkosuomalaisia. 

meidän palvelumme, sinun etusi

Saat koko palvelun parhaalla hinnalla saman katon alta. Konvertoimme nimikkeesi formaatin amerikkalaisiin tuumaformaatteihin ja välitämme tiedot yhteistyökumppanillemme Lightning Sourcelle. Kirjat painetaan paikan päällä – näin säästetään lähetys- ja tullikuluja.

Jakelusta vastaa johtava amerikkalainen kirjatukku Ingram Book Company. Näin nimikkeesi ovat saatavissa kattavasti kirjakaupoista kuten Barnes & Noblesta sekä tärkeistä englanninkielisistä nettikirjakaupoista kuten amazon.com ja booksamillion.com Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa.

Hoidamme koko laskutuksen Yhdysvallan dollareissa ja Britannian punnissa ja maksamme sinulle myyntitulosi euroissa päivän kurssin mukaan. 

Ehdot

Kertamaksu nimikkeen välittämisestä kansainväliseen myyntiin on 9,90 €. Määrität itse myyntihinnan ja myyntipalkkiosi USA:n dollareissa ja Britannian punnissa. Tuotantokustannukset vastaavat Suomen hintoja ja lasketaan USA:n dollareissa tai Britannian punnissa. Kirjakauppojen alennus on 45 % kuten Suomessakin. Edellytys kansainväliselle myynnille on nimikkeen samanaikainen jakelu Suomessa BoD:n kautta.

Kirjautuminen myBoD-tilille