Euroopan johtava kustannuspalvelu vahvistaa e-kirjojensa myyntiä
BoD:n e-kirjat nyt myös Google Play -palvelussa

2013-11-07

BoD – Books on Demand laajentaa omakustannekirjailijoidensa myyntiverkostoa uudella yhteistyösopimuksella, jonka ansiosta BoD:n kautta julkaistut e-kirjat ovat nyt myynnissä myös Google Play -verkkokaupassa.

BoD-kirjailijoiden etu e-kirjojen myynnissä kasvaa, kun BoD laajentaa myyntiverkostonsa kattamaan iBookstoren lisäksi Google Play -verkkokaupan.

BoD:n toimitusjohtaja Florian Geuppert on erittäin tyytyväinen BoD-kirjailijoiden uuteen myyntimahdollisuuteen ja painottaa sen merkitystä tulevaisuudelle.

Lähivuosina Google Play tulee olemaan yhä tärkeämpi myyntikanava e-kirjoille Suomessa, ja olemme iloisia, että voimme tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Päämäärämme on tarjota kirjailijoillemme laajin e-kirjojen myyntiverkosto, sillä olemme vakuuttuneita, että useammat myyntikanavat myös kasvattavat kirjailijan palkkiota”, Geuppert toteaa.

Yhteistyö Googlen kanssa vahvistaa myyntimahdollisuuksia erityisesti mobiililaitteilla, sillä Google Play Store -verkkokauppa on asennettuna valmiiksi moniin Android-laitteisiin. Huomattava etu kirjailijoille ja lukijoille on myös se, että Google Playn kautta ostettuja e-kirjoja voi lukea kolmansien tarjoajien lukulaitteilla.

Kirjatiedostojen konvertointi e-kirjamuotoon on BoD-kirjailijoille maksutonta, ja jopa 85 % kirjailijoista on käyttänyt lisäpalvelua hyväkseen. E-kirjojen kirjailijapalkkio, joka on 50 % nettomyyntihinnasta, yhdessä vahvojen myyntikanavien kanssa takaavat BoD-kirjailijoille helpon ja tuottoisan tavan julkaista e-kirja.

Yhteydenotot: Miltton, Ulla Helander, ulla.helander@miltton.fi, 040 741 9615

Kirjautuminen myBoD-tilille