Trendin Lily-portaalin bloggari Sara K julkaisi BoD:n kanssa keittokirjan

2013-09-09

Laadukkaasta ja herkullisesta ruoasta nauttiville mutta ei niin kokeneille kotikokeille on nyt ilmestynyt uusi keittokirja, joka innostaa kokeilemaan herkkujen valmistamista upeilla kuvillaan ja yksinkertaisilla resepteillään.

Suosittu lifestyle-bloggari Sara Karlsson on julkaissut yhteistyössä kirjanjulkaisupalvelu BoD™:n kanssa keittokirjan Mieliruokaa, joka nimensä mukaisesti sisältää kirjailijan lempireseptejä. Kirja on omistettu herkullista ja laadukasta ruokaa rakastaville ihmisille, jotka eivät kuitenkaan haaveile kokkikilpailun voitosta.

”Jos rakastat ruoanlaittoa, en voi luvata, että löydät kirjoituksistani mitään mielenkiintoista. Tämä kirja on nimittäin omistettu sille pienelle, mutta merkittävälle joukolle ihmisiä, jotka saattavat unohtaa käytetyt purut kolmeksi kuukaudeksi espressopannuunsa”, Sara Karlsson kertoo kirjansa esipuheessa.

Keittokirjan toteuttamiseen osallistuivat myös Trendin blogiportaali Lilyssä sijaitsevan Sara K -blogin lukijat, jotka saivat lähettää blogiin parhaita reseptejään. Näistä Sara valitsi suosikkinsa mukaan kirjaan. Kolmen parhaan reseptin lähettäjät palkittiin myös BoD Classic -kirjanjulkaisupaketilla.

Kirjan reseptit ovat kaunista ja maukasta arkiruokaa, jotka ovat helppoja toteuttaa omassa keittiössä. Kirjan annokset on valmistettu puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista – luomusta, jos vain mahdollista. Kirjassa on myös eri ruokavalioihin sopivia reseptejä: esimerkiksi aamiaisohjeiden joukossa on gluteenittomia ja maidottomia herkkuja.

Mieliruokaa on myös visuaalisesti pelkistetyn kaunis kirja. Kaikki kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Vuokko Salo. ”Keittokirjaa selaillessa alkaa vaistomaisesti suunnitella seuraavaa ateriaa. Sara on ollut mukana kirjan visuaalisen ilmeen suunnittelussa läpi koko prosessin. Taittopalvelumme avulla kirjasta saa juuri omannäköisen”, sanoo Vera Wunderlich, BoD.

Mieliruokaa on toteutettu yhteistyössä Trendin ja Västerbottensost®-juustomerkin kanssa. Lisäksi valtaosa kirjan resepteihin käytetyistä raaka-aineista on saatu lahjoituksena Svarfvarsin luomutilalta.

Mieliruokaa on saatavilla sekä e-kirjana että painettuna versiona kirjakaupoista.

Lisätietoja BoD:sta

BoD™ – Books on Demand GmbH – on digitaalisen kirjanjulkaisualan markkina- ja teknologiajohtaja Manner-Euroopassa ja tarjoaa kirjailijoille ja kustantamoille ammattimaisia kirjojen julkaisu- ja painopalveluita sekä mahdollisuuden e-kirjan julkaisuun painetun nimikkeen rinnalla. BoD:n liikeidea perustuu moderniin print-on-demand -teknologiaan: Kirjoja painetaan vasta tilauksesta, eikä asiakas näin joudu rahoittamaan kirjasta tiettyä painosmäärää. BoD on kansainvälinen yritys, joka on ollut vuodesta 2007 alkaen Suomen markkinoilla ja sen toiminta on vahvassa kasvussa. BoD:n palvelimella on yhteensä yli miljoona nimikettä, ja yrityksellä on näin ollen vahva asema kirja-alalla.

Yhteydenotot: Miltton, Ulla Helander, ulla.helander@miltton.fi, 040 741 9615

Kirjautuminen myBoD-tilille