BoD lukuina

 

45 000 kirjailijaa

Jo 20 vuoden ajan olemme tarjonneet kirjailijoille mahdollisuuden julkaista oman kirjansa. Olemme ylpeitä laajasta asiakaskunnastamme, joiden kanssa toteutamme monipuolisia ja mielenkiintoisia, kirjamarkkinoiden tarjontaa rikastuttavia kirjoja.

BoD kirjailijoille

 

Yli 2600 kustantamoa

Suuri, keskikokoinen tai pieni: nämä erot eivät ole meille tärkeitä. Tarjontamme kustantamoille on yksilöllistä ja muodostuu kustantamon tarpeista. Juuri tämän ansiosta yhä useammat kustantamot päättävät tehdä kanssamme yhteistyötä – esimerkiksi Random House, Springer ja De Gruyter.

BoD kustantamoille

 

28 miljoonaa painettua kirjaa

BoD perustettiin vuonna 2001 ja siitä lähtien olemme painaneet kirjoja tarvepainatuksella. Verkkokaupat kuten Adlibris, Suomalainen ja Amazon sekä kirjakaupat kuten Akateeminen tilaavat kirjoja eri tukkukauppiaiden kautta, esimerkiksi Kirjavälitykseltä tai Bookylta.

julkaise kirja

 

yli 70 000 e-kirjaa

90 % BoD-kirjailijoista julkaisevat painetun kirjan rinnalla myös e-kirjan ja ovat näin osallisina e-kirjavalikoimamme jatkuvaan kasvuun. Myös yhä useammat kustantamot käyttävät hyväkseen mahdollisuutta julkaista sähköinen kirja. E-kirjoja myyvät mm. Elisa, Amazon, Google Play ja Applen iBookstore.

lue lisää e-kirjoista

Kirjautuminen myBoD-tilille