myyntikanavat

BoD:n kautta julkaistut painetut kirjat ja e-kirjat ovat myynnissä kattavan myyntiverkostomme kautta. Kirjat luetteloidaan Kirjavälityksen, BTJ Finlandin ja Bookyn tuotetietokantoihin ja ovat saatavilla lähes kaikissa kirjakaupoissa, verkkokirjakaupoissa ja kirjastoissa.

Voit myös tilata kirjallesi maksuttoman lisäpalvelumme Kansainvälinen myynti, jolloin kirjasi on saatavilla myös Australiassa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja USA:ssa.

Alla näet esimerkkejä painetun kirjasi ja e-kirjasi jälleenmyyjistä.

 

kirjakaupat

Kirjasi on tilattavissa sekä perinteisissä kirjakaupoissa sekä verkkokirjakaupoissa. Jos olet valinnut kansainvälisen myynnin, on kirja saatavilla myös englanninkielisissä markkinoilla.

 

Kirjakaupat painetuille kirjoille

e-kirjakaupat

Luetteloimme e-kirjasi useiden jälleenmyyjien tietokantoihin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Voit itse päättää, mitä kopiosuojausta e-kirjallesi käytetään.

E-kirjakaupat

E-kirjan lainauspalvelut

E-kirjan lainauspalvelun avulla voit tavoittaa entistä enemmän lukijoita. E-kirjasi on lainattavissa paitsi kirjastoissa myös ns. flatrate-palveluiden kautta, joissa lukijat voivat lukea rajattoman määrän e-kirjoja kuukausittaista maksua vastaan.

E-kirjalainaus

Kirjautuminen myBoD-tilille