omakustantajapäivä 2017

Omakustantajapäivä on tilaisuus kaikille omakustanteen julkaisseille tai sitä suunnitteleville kirjailijoille. Jos siis olet jo julkaissut yhden tai useamman kirjan, suunnittelet oman kirjan julkaisua tai olet yleisesti kiinnostunut kirja-alasta ja kirjoittamisesta, tämä on juuri oikea tilaisuus sinulle.

Omakustannekirjan julkaiseminen on nykyään helppoa, mutta itse julkaiseminen on vain yksi askel. Omakustantaja huolehtii yksin kirjansa toteutuksesta ja sen saattamisesta lukijoiden tietoisuuteen. Tämä on monipuolinen prosessi, jossa tarvitaan monenlaista osaamista. Omakustantajapäivänä eri alojen asiantuntijat kertovat puheenvuoroissaan eri näkökulmista, miten omakustantajana voit julkaista ammattimaisen kirjan ja markkinoida sitä menestyksekkäästi. Tämän vuoden ohjelmassa olemme painottaneet hieman eri teemoja kuin edellisvuosina ja yleisön toiveesta kerromme myös yleisesti omakustantamisesta. Tervetuloa inspiroitumaan! 

 

tiedot tapahtumasta


Milloin?

Lauantaina 11. maaliskuuta 2017 kello 10-16.

Missä?
Kulttuurikeskus Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51, Helsinki.

Kenelle?
Kaikille yhden tai useamman kirjan julkaisseille tai oman kirjan julkaisusta kiinnostuneille sekä kaikille omakustantamisesta ja kirja-alasta kiinnostuneille.

Mitä maksaa?
Liput maksavat 20 € (17,50 € + palvelumaksu 2,50 € e-lipusta). Hintaan sisältyy lounas ja kahvi.

Liput ovat myynnissä Tiketissä.

Kysyttävää?
Lisäkysymyksiä tilaisuuteen liittyen voit lähettää Vera Wunderlichille sähköpostitse osoitteeseen vera.wunderlich@bod.fi tai puhelimitse: 09 2516 6349.

ohjelma


10.00 Tervetuloa

10.15 BoD 10 vuotta Suomen markkinoilla – esittely ja historiikki
Vera Wunderlich, BoD - Books on Demand

11.00 Kirja-arvostelut – näin lähestyt median edustajaa
Tiina Pasanen, kirjabloggaaja

11.45 Sisältömarkkinointi – miten luot vetovoimaa teosta kohtaan sisältöjen avulla
Virpi Kotro, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen

12.30 Lounastauko

13.30 Vahvaa tekstiä – kirjoitusvinkkejä inspiraation ylläpitämiseksi
Juha Itkonen, kirjailija

14.15 Kielenhuolto kirjan toteutuksessavinkkejä virheettömän tekstin luomiseen
Risto Träff, kustannustoimittaja

15.00 Paneelikeskustelu
Kolme kokenutta omakustantajaa kertoo kokemuksistaan

15.45 Kiitos tästä päivästä/ verkostoitumista

esiintyjinä

juha itkonen

Kirjailja ja kolumnisti, Finlandia-ehdokas sekä kirjallisuuden valtionpalkinnon, Kalevi Jäntin- ja Nuori Aleksis -palkinnon voittaja.

tiina pasanen

Kirjabloggaaja ja -vloggaaja, jolle kirjallisuuden edistäminen on sydämenasia.

VIRPi kotro

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. E-kirjamessujen tuottaja. Tekee opinnäytetyötä digiajan mahdollisuuksista omakustantajille.

 

Risto Träff

Kustannustoimittaja, kielenhuoltaja, suomentaja ja kustantaja monen vuoden kokemuksella. Toiminut myös viestinnän opettajana.

vera wunderlich

Vera Wunderlich työskentelee BoD:lla ja hänellä on useiden vuosien kokemus omakustantamisesta. Tällä hetkellä hän vastaa BoD:n markkinoinnista ja PR:stä.

paneelikeskustelu

Omakustannekirjailijat Oili Valkila, Aku-Petteri Korhonen ja Jussi Huhtala keskustelevat oman kirjan julkaisusta ja markkinoinnista.


Lipunmyynti Tiketti

Liput alk. 20 € (E-lippu 17,50 € + 2,50 € palvelumaksu) Tiketistä. Kaikki Tiketin toimituskulut ja -ehdot löytyvät täältä.

myBoD-ANMELDUNG