Arkisto

Etsitkö BoD:n lehdistötiedotteita? Täältä löydät kaikki lehdistötiedotteet vuodesta 2013 alkaen.

Uutisarkisto 2017

5.12.2017

Omakustantaminen ja BoD:n valikoima kasvussa

Omakustanteen suosion jatkuva kasvu näkyy julkaistujen teosten määrässä. Omakustannepalvelu BoD – Books on Demand julkaisee vuosittain satoja teoksia ja valikoima laajenee entisestään, kun yhteistyö Type & Tell -palvelun kanssa alkaa heidän lopettaessaan toimintansa vielä tämän vuoden puolella.

Lue lisää

Uutisarkisto 2016

10.3.2016

BoD tutki omakustantajia eri Euroopan maissa: Omakustantajat toimivat yhä ammattimaisemmin

Euroopan johtava julkaisupalvelu BoD – Books on Demand toteutti alkuvuodesta kolmatta kertaa kattavan tutkimuksen omakustantajien parissa. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää muun muassa omakustantajien motivaatioita sekä saada tietoa heidän toimintatavoistaan kirjan toteutuksessa, julkaisussa ja markkinoinnissa. Tutkimus tehtiin verkossa ja siihen osallistui omakustantajia seitsemästä Euroopan maasta. Ensi kertaa tutkittiin myös omakustanteiden tunnettuutta lukijoiden parissa.

Lue lisää

3.3.2016

Omakustantajapäivä 2016 -tapahtuma 12.3. - Avaimet menestyksekkääseen omakustantamiseen

Kaikille omakustanteen julkaisseille tai sitä suunnitteleville kirjailijoille suunnattu ”Omakustantajapäivä” järjestetään tänä vuonna toista kertaa lauantaina 12.3.2016 Kulttuurikeskus Korjaamossa, Helsingissä. Tapahtuman tarkoitus on vahvistaa omakustannekirjailijoiden osaamista teoksensa toteutuksessa ja markkinoinnissa. Ohjelma koostuu ammattilaisten puheenvuoroista ja paneelikeskustelusta.

Lue lisää

Uutisarkisto 2015

23.10.2015

Runokirja “Räkäkännirakkautta” Indie Book Awards -kilpailun voittajaksi

BoD:n ja Imagen tänä vuonna toista kertaa järjestämän omakustannekirjoille suunnatun kilpailun voittajaksi nousi pitkän linjan runoilija Mika Kivelän runoteos “Räkäkännirakkautta”. Turkulaisrunoilijan konstailemattomat ja oivaltavat runot vakuuttivat tuomariston. Myös toiseksi sijoittui runoteos, Leena Yliportimo kirjallaan “Small talkia rakkaudesta”. Voittaja sekä muut sijoittuneet palkitaan Helsingin Kirjamessuilla perjantaina 23.10 kello 15.

Lue lisää

Uutisarkisto 2014

2014-04-24

Indie Book Awards – BoD etsii vuoden parasta omakustannetta

Maailmalla omakustanteet täyttävät bestseller-listoja ja rikkovat myyntiennätyksiä. Kuinka omakustanteiden parhaimmiston voi löytää kaikkien julkaisujen seasta? Suomen ensimmäinen Indie Book Awards etsii nyt vuoden parasta omakustannetta.

Lue lisää


2014-01-24

Möllärimestari 2014 kilpailuaika 30.4.2014 saakka

Möllärimestarikilpailu on Päätalo-instituutin vuosittain järjestämä kirjallisuuskilpailu, jossa palkitaan parhaat kilpailuun lähetetyt omakustanteet. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1996 lähtien.

Lue lisää

Uutisarkisto 2013

2013-11-07

Euroopan johtava kustannuspalvelu vahvistaa e-kirjojensa myyntiäBoD:n e-kirjat nyt myös Google Play -palvelussa

BoD – Books on Demand laajentaa omakustannekirjailijoidensa myyntiverkostoa uudella yhteistyösopimuksella, jonka ansiosta BoD:n kautta julkaistut e-kirjat ovat nyt myynnissä myös Google Play -verkkokaupassa.

Lue lisää


2013-11-04

Suomessa runous on voimissaan

BoD:n tutkimus paljastaa suomalaisten omakustannekirjailijoiden kirjoittavan harrastuksekseen – ja lähinnä kaunokirjallisuutta sekä runoja.

Lue lisää


2013-10-31

BoD tutki: suomalaisille omakustannekirjailijoille arvostus tärkeämpää kuin taloudellinen menestys

BoD:n omakustannetutkimus paljastaa omakustannekirjailijoiden olevan tyytyväisiä omakustantamiseen ja sen tarjoamaan autonomiaan. Kirjailijoille menestystä määrittää enemminkin arvostus kuin taloudelliset tekijät.

Lue lisää


2013-10-21

BoD:n omakustannetutkimuksen tulokset julki Helsingin kirjamessuilla

Omakustannepalveluja tarjoava BoD – Books on Demand – teetti kesän aikana laajan kansainvälisen kyselyn omakustanteiden suosiosta ja kirjailijoidensa motivaatioista julkaista omakustannekirja. Kyselyn kansainväliset tulokset ovat valmistuneet Helsingin kirjamessuille, ja lisätietoja tuloksista on mahdollista saada BoD:n messuosastolla. Perjantaina 25.10. paikalla on myös BoD:n toimitusjohtaja Florian Geuppert.

Lue lisää


2013-10-04

Omakustanteet ovat yksi pääaiheista Frankfurtin kirjamessuilla 9.–13.10.2013.

Frankfurtin kirjamessut on kansainvälisesti suurin alan tapahtuma kustantajille ja kirjailijoille, ja tänä vuonna messuilla järjestetään paljon ohjelmaa pääaiheen omakustantamisen ympärillä. Omakustanteiden suosio on kasvanut suurelta osin monen eurooppalaisen ja amerikkalaisen omakustannekirjailijan viimeaikaisen menestyksen myötä, ja tämä näkyy messujen tapahtumakalenterissa. BoD, joka 1,1 miljoonalla kirjallaan on yksi suurimmista tekijöistä omakustannealalla, on mukana tapahtumissa keskustelemassa aiheesta.

Lue lisää


2013-09-09

Trendin Lily-portaalin bloggari Sara K julkaisi BoD:n kanssa keittokirjan

Laadukkaasta ja herkullisesta ruoasta nauttiville mutta ei niin kokeneille kotikokeille on nyt ilmestynyt uusi keittokirja, joka innostaa kokeilemaan herkkujen valmistamista upeilla kuvillaan ja yksinkertaisilla resepteillään.

Lue lisää


2013-08-06

BoD aloittaa ensimmäisenä Euroopassa tutkimuksen omakustantamisesta

Tarvepainatus- ja julkaisupalvelu BoD – Books on Demand toteuttaa tutkimuksen, joka selvittää kirjailijoiden tulevaisuudennäkymiä ja motivaatioita omakustantamiseen.

Lue lisää


2013-08-02

BoD ja Aukea.net etsivät runoilijalahjakkuuksia kirjoituskilpailussaan

Aukea.net ja kirjanjulkaisupalvelu BoD™ – Books on Demand GmbH – järjestävät elo-syyskuussa runokilpailun, voivat osallistua kaikki Aukeaan rekisteröityneet käyttäjät. Kilpailussa palkitaan kolme parasta runoilijaa BoD:n kirjanjulkaisupaketeilla. Voittajat siis pääsevät julkaisemaan omat kirjansa.

Lue lisää


2013-06-19

BoD:n tuoteuudistuksen myötä kirjan julkaisu entistä helpompaa

Suomessa jo kuusi vuotta markkinoilla ollut BoD™ – Books on Demand GmbH – uudistaa tuoteportfoliotaan ja sopimusehtojaan tavoitteena tehdä kirjan julkaisusta kirjailijalle entistä helpompaa ja kannattavampaa. Uudistuksen myötä muun muassa kirjailijan palkkio e-kirjamyynnistä nousee 50 prosenttiin ja sopimuskausi lyhenee viidestä vuodesta kahteen.

Lue lisää


2013-02-11

Tarvepainatus muuttaa totuttuja kustantamisen malleja ja luo monipuolisuutta teosvalikoimaan

Tarvepainatus- ja julkaisupalvelu BoD – Books on Demand ja kirjakustantamo Ntamo aloittavat yhteistyön. Ntamon kirjojen paino- ja jakelutarjoajan valinnan ratkaisivat BoD:n tarjoamat tehokkaat kirjanvälityspalvelut sekä mahdollisuus ylläpitää tarvepainatuksen avulla laajaa valikoimaa.

Lue lisää

Kirjautuminen myBoD-tilille