Kuinka kirjoittaa täydellinen rakkaustarina?
Mikä on ISBN-tunnus ja mihin sitä käytetään?
Kirjoittajasta kirjailijaksi
Reissaajasta kirjailijaksi matkapäiväkirjan avulla
Tavoita lukijasi sosiaalisen median kautta
Päivä omakustantamisen parissa
Kurkistus BoD:n kulisseihin, osa 2
Kurkistus BoD:n kulisseihin, osa 1
Vakuuttava takakannen teksti
BoD:n kansainväliset kirjailijat
typografia_kirjaimet
Ohjeita, Yleinen | 20.07.2017

Onnistuneella typografialla kirjasi antaa heti ammattimaisen vaikutelman ja takaa lukijoillesi miellyttävän lukukokemuksen. Tässä artikkelissa kerromme muutamia perussääntöjä, jotka auttavat kirjan taitossa ja tekevät kirjasi sisällöstä vakuuttavan jo ensisilmäyksellä.

tyhjän paperin kammo
Omakustanteet, Yleinen | 11.07.2017

Kesällä on hyvin aikaa kirjoittaa, mutta mitä jos tekstiä ei vaan saa ulos? Ei huolta! Keräsimme viisi vinkkiä, joiden avulla selätät tyhjän paperin kammon.

rakkaus_kirja_artikkeli
Ohjeita, Omakustanteet | 07.07.2017

Juonenkäänteiden kehittäminen voi olla kimuranttia puuhaa. Kirjailija ja kirjoittajakouluttaja Jurenka Jurk paljastaa elokuvista tutun menestysreseptin mukaansatempaavien (rakkaus)tarinoiden kirjoittamiseen.

ISBN_viivakoodi_artikkeli
Ohjeita, Yleinen | 28.06.2017

Jokaiselle julkaistavalle kirjalle annetaan yksilöllinen ISBN-tunnus, joka helpottaa kirjan tunnistettavuutta sekä kustantamo- ja kirjakauppatoimintaa.

Pilvi Valtonen_artikkeli
Kirjailijat, Omakustanteet | 23.06.2017

Pilvi Valtonen järjesti yhteistyössä kirjaston kanssa lasten satutunteja, jotka perustuivat hänen omiin loruihinsa. Yleisö innosti Pilvin julkaisemaan satutunneilla käytetyt tekstit omakustanteina.

Dekkarit_artikkeli

Rikoskirjallisuus on vuodesta toiseen yksi suosituimmista kirjallisuudenlajeista ja dekkareita luetaan paljon varsinkin kesällä. BoD:n lukuvinkit kesäkuun teemaviikolle löydät täältä!

Matkakirjallisuus_artikkeli
Ohjeita, Omakustanteet | 02.06.2017

Kesälomat ovat nurkan takana ja matkat suunniteltu? Kirjoita matkapäiväkirja ja julkaise sisäpiirin vinkit matkakohteeseesi ilahduttaaksesi muita kohteesta kiinnostuneita.

Social media
Markkinointi, Yleinen | 29.05.2017

Osaatko hyödyntää sosiaalisen median kanavia markkinoinnissa? Omakustannekirjailija ja viestintäkonsultti Abelone Glahn kertoo, miten kommunikoit tehokkaasti ja uskottavasti verkossa.

Sankareita_artikkeli

Sankarit ja tulevaisuuden tekijät, keitä he ovat? Kirjoja on kirjoitettu monenlaisista sankareista, esittelemme heistä muutaman.

Omakustanneiltamat_artikkeli
Omakustanteet, Tapahtumat | 04.05.2017

Mikä on omakustanne ja miten sellainen julkaistaan? BoD:n omakustanneiltamat vastaavat näihin kysymyksiin Lappeenrannassa ja Tampereella.