Päivä omakustantamisen parissa
Kirjan ja ruusun päivä: voita takakannen tekstilläsi
Kurkistus BoD:n kulisseihin, osa 2
Kurkistus BoD:n kulisseihin, osa 1
Vakuuttava takakannen teksti
BoD:n kansainväliset kirjailijat
Instagram kirjailijoille
Neljä tapaa tehdä kirjan kansi
Kirjan sisuksen rakenne
Tunne kirjasi kohderyhmä
Ainutlaatuinen kirjasi_artikkeli
Markkinointi, Omakustanteet | 28.04.2017

Kysymykseen ”Mihin genreen kirjasi kuuluu?” on monen kirjailijan helppo vastata. Kun puhutaan kirjan lisäarvosta muihin saman kirjallisuuden lajin teoksiin verrattuna, on vastausta usein mietittävä pidempään.

Omakustantajapäivä_11_artikkeli
Omakustanteet, Tapahtumat | 19.04.2017

Maaliskuun 11. päivä joukko kirjailijoita kerääntyi Töölön Korjaamolle inspiroitumaan ja oppimaan uutta kirjoittamiseen, kirjan julkaisuun ja markkinointiin liittyen alan ammattilaisilta.

Kirjan ja ruusun päivä_artikkeli
Ajankohtaista, Markkinointi | 19.04.2017

Mitä lyhyempi ja osuvampi, sitä parempi: Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi BoD kannustaa jakamaan takakannen tekstinsä ja arpoo kaikkien osallistujien kesken palkinnon.

Kurkistus kulisseihin 2_artikkeli
Omakustanteet, Yleinen | 18.04.2017

BoD:n print on demand -painotalo on yksi Euroopan moderneimmista ja kirjoja painetaan yhdestä kappaleesta lähtien jopa 25 000 päivässä. Mitä tapahtuu, kun tilaus saapuu järjestelmäämme?

BoD-tuotanto_artikkeli
Omakustanteet, Yleinen | 18.04.2017

Yli 35 000 kirjailijaa on julkaissut teoksensa BoD:lla myBoD-tilin kautta. Mutta mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun toimeksianto lähetetään tililtä? Laaduntarkastus, luettelointi, e-kirjan konvertointi – BoD näyttää, mitä kaikkea kulissien takana oikein tapahtuu.

Harrastukset_artikkeli

Lukeminen on tietenkin aina hyvä harrastus, mutta kirjojen kautta voi myös tutustua uusiin harrastuksiin – esimerkiksi käsitöihin tai urheiluun. Myös BoD:n kautta on julkaistu useita harrastukseen innostavia oppaita.

Esittelyteksti_artikkeli
Markkinointi, Omakustanteet | 06.04.2017

Takakannen tekstillä on kirjan menestykselle suuri merkitys, sillä se vaikuttaa oleellisesti lukijan ostopäätökseen. Ottamalla huomioon muutamat perussäännöt tekstiä laatiessasi herätät lukijoiden mielenkiinnon omaa teostasi kohtaan.

Kirjakauppa Nide_artikkeli
Kirja-ala, Kirjat, Yleinen | 04.04.2017

Helsingin sydämessä Fredrikinkadulla sijaitsee yksi kaupungin sympaattisimmista ja mielenkiintoisimmista kirjakaupoista – Nide. Kirjakauppiaat Terhi ja Joose laativat valikoimansa huolella ja kaupasta löytyy näin ollen hyvä sekoitus eri kirjallisuuden lajien teoksia.

Teemaviikko Yhteiskunta_artikkeli
Allgemein | 20.03.2017

Tietokirjat auttavat meitä oppimaan uutta, käsittelemään jo hankittua tietoa ja muodostamaan mielipiteitä. Niiden merkitys yhteiskunnassamme on aina korkealla ja suosittelemme ehdottomasti tarttumaan myös kirjoihin, joiden aihepiiri on ennestään tuntematon. Esimerkiksi alla oleviin BoD-kirjailijoiden teoksiin liittyen maaliskuun teemaviikon aiheisiin yhteiskunta, talous ja politiikka.

Teemaviikko historia_artikkeli

Suurin osa historian opeistamme olemme saaneet kirjoista: joko koulun oppimateriaalista tai historiaa käsittelevistä tietokirjoista. Teokset ovat yhteiskunnallisesti tärkeitä tiedonlähteitä ja helmikuun teemaviikolla nostamme esiin suosituksiamme BoD:n historiallisesta valikoimasta.