Skojiga och nyttiga trick med stora hundar
Uutuus

Skojiga och nyttiga trick med stora hundar

Eila Honkanen

Pehmeäkantinen

92 sivua

ISBN-13: 9789528036067

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.10.2020

Kieli: ruotsi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
26,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Många funderar på vad man kunde lära sin hund så att den kunde få utlopp för sin energi på andra sätt än genom att man rastar hunden. Då man lär hunden olika trick använder den mycket energi till tankearbete, vilket tröttar ut den på ett helt annat sätt. Då ägaren är glad och positiv vid träningstillfällena, smittar positiviteten över på hunden. Både hund och ägare har kul vilket styrker och fördjupar förhållandet.
I denna bok för du genom bilder handledning hur du lär hunden olika tricks. Boken innehåller också information om grundläggande färdigheter och exempel från vardagslivet. All skolning baserar sig på att man belönar i rätt ögonblick. Du kan använda dig av en s.k. klicker, men det är inte nödvändigt.
Tricksen lämpar sig för alla hundar oberoende av ras eller ålder.
Eila Honkanen

Eila Honkanen

Mina hundar har alltid varit en inspirationskälla för mig. De har utvecklat mig som tränare. Jag ägnade både tränat och tävlat i olika grenar med mina hundar, men det man tränar med hunden behöver inte alltid sikta på att delta i tävlingar. Det jag gillar mest är när jag lär mina hundar trick och färdigheter som också är användbara i vardagen som att spåra, brandvarnaruppgifter, assistanshunduppgifter. Det är en fantastisk känsla när jag ser hur en hund inser vad man lär den och ser hur hundens ögonen strålar - att göra tillsammans.

Av kärlek till hundar - Eila Honkanen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.