BoD lukuina

 

35 000 kirjailijaa

Jo yli 15 vuoden ajan olemme tarjonneet kirjailijoille mahdollisuuden julkaista oman kirjansa. Olemme ylpeitä laajasta asiakaskunnastamme, joiden kanssa toteutamme monipuolisia ja mielenkiintoisia, kirjamarkkinoiden tarjontaa rikastuttavia kirjoja.

BoD kirjailijoille

 

2000 kustantamoa

Suuri, keskikokoinen tai pieni: nämä erot eivät ole meille tärkeitä. Tarjontamme kustantamoille on yksilöllistä ja muodostuu kustantamon tarpeista. Juuri tämän ansiosta yhä useammat kustantamot päättävät tehdä kanssamme yhteistyötä – esimerkiksi Random House, Springer ja De Gruyter.

BoD kustantamoille

 

21 miljoonaa painettua kirjaa

Tutkimuksemme osoittaa, että 74 %:lle BoD:n kirjailijoista hienoin hetki on se, kun saa pitää omaa kirjaa ensimmäistä kertaa käsissään. Painettu kirja on siis edelleen hyvin tärkeä julkaisuformaatti useimmille kirjailijoille. BoD perustettiin vuonna 2001 ja siitä lähtien olemme painaneet kirjoja tarvepainatuksella. Verkkokaupat kuten Adlibris.com, Suomalainen.com ja Amazon sekä kirjakaupat kuten Akateeminen Kirjakauppa tilaavat kirjoja joko eri tukkukauppiaiden, kuten Kirjavälitys, kautta tai suoraan meiltä.

julkaise kirja

 

yli 17 000 e-kirjaa

90 % BoD-kirjailijoista julkaisevat painetun kirjan rinnalla myös e-kirjan ja ovat näin osallisina e-kirjavalikoimamme jatkuvaan kasvuun. Myös yhä useammat kustantamot käyttävät hyväkseen mahdollisuutta julkaista sähköinen kirja.

E-kirjojen osuus kaikkien kirjojen liikevaihdosta Euroopassa kasvaa joka vuosi. E-kirjoja on saatavilla niin Amazonin, Applen, Googlen ja monen muun tärkeän verkkokaupan kautta, mikä takaa niille laajan saatavuuden.

lue lisää e-kirjoista

Kirjautuminen myBoD-tilille