Rööperin Jussi

Rööperin Jussi

Karl Karlsson

ePUB

458,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528031802

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarinat sijoittuvat sota- ajan Rööperiin Helsinkiin ja perustuvat tositapahtumiin. Pojat seikkailevat kotirintamalla eivätkä pelkää kiellettyjä paikkojakaan. Satama, pommisuoja, lastensairaala tulevat tutuiksi. Ihmetellään sotavankeja ja virkaintoisia aikuisia, mutta vaikeuksista aina selvitään. Tapahtumat eletään Rööperin Jussin kautta. Rauhan tultua Hiekkaranta kutsuu.
Karl Karlsson

Karl Karlsson

Psykologi, fil.maist. Karl Johan (Jussi) Karlsson on paljasjalkainen rööperiläinen, alias Rööperin Jussi. Muistelmat ovat tosipohjaisia ja itsekoettuja. Hän on asunut Rööperissä Kivenhakkaajankadulla, Punavuorenkadulla, Merimiehenkadulla ja toiminut kotikaupunkinsa Helsingin poliisivoimissa. Ensin järjestyspoliisissa, sitten rikosetsivänä. Psykologina hänellä on sittemmin kokemusta vankilasta, mielitautiparantolasta ja eri aloilta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.