Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Erikoisen Hyvää
Räihä, Kristiina; Kettunen, Tiina
Pehmeäkantinen
140 Sivua
ISBN 978-951-568-390-8
€ 22,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Erikoisen Hyvää

Erikoisen Hyvää -blogin ohjeista innoituksensa saaneen kirjan kantava ajatus on, että samassa pöydässä yhteisesti jaettujen herkkujen nauttiminen on merkityksellinen ja arvokas hetki, joka on mahdollinen myös, vaikka pöydän jakaisi useita ruokavalioita, ruoka-allergioita tai yliherkkyyksiä omaava joukko. Tämän leivontakirjan kaikki ohjeet ovat vegaanisia, gluteenittomia, vehnätärkkelyksettömiä, kaurattomia, maidottomia, kananmunattomia, soijattomia ja maissittomia.

Tiina Kettunen

Tiina Kettunen on kouvolalainen graafisen alan freelancer ja muotoilija. Freelancer-työn tuoman vaihtelevuuden ansiosta koneen ääressä syntyy kaikkea logoista julisteisiin, kirjojen taittoon ja www-sivustoihin. Käy katsomassa lisää työnäytteitä Facebookissa: facebook.com/tiina.lassi.

Kristiina Räihä

Kristiina Räihä on helsinkiläinen toimintaterapeutti, terveystieteiden maisteri ja kasvatustieteiden ylioppilas. Opintojen ja pikkulapsiarjen pyörittämisen oheen mielekästä vaihtelua tuo bloggaaminen, uusien ruokaallergisille soveltuvien reseptien kehittely ja tietysti rakas harrastus - leipominen.

Kirjautuminen myBoD-tilille