Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Unilinnun junamatka
Koivunen, Marie Sofia
Kovakantinen
44 Sivua
ISBN 978-952-80-0180-5
€ 21,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Unilinnun junamatka

Herkkä, rönsyilevä ja satumainen on Marie Sofia Koivusen esikoisteos "Unilinnun junamatka". Unijuna vie lapset unten maailmaan, jonne Unilintu Unijunan lempeästi johdattaa.

Unten maassa lapsia odottaa monta seikkailua, ystävää ja tarinaa. Siellä voit tavata Keiju Sinisiiven tai vaikkapa pienen Peikko Pikkaraisen.

Kirjan runot on suunnattu 3 - 6 - vuotiaille, päivän leikkien lomaan rauhoittumishetkille tai iltatuokioille ennen nukkumaan menoa. Runoista voi keksiä myös yhteisiä leikkejä ohjaamalla lapsia runojen maailmaan esittävän leikin kautta.

Tu-tuut-tu-tuut! Astu sinäkin junaan, joka voi pysähtyä vaikka Satupuussa!

Marie Sofia Koivunen

Marie Sofia Koivunen on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on työskennellyt myös lasten parissa. Koivunen on kirjoittanut jo lapsena, mutta varsinaisen kirjoittamistyönsä hän aloitti saatuaan oman tyttärensä vuonna 1998.

Marie Sofia Koivunen on kirjoittanut aiemmin satuja lastenlehteen, pieniä näytelmiä lasten tapahtumiin, postikorttitekstejä lapsille ja aikuisille Kartolle ja Paletille, sekä ollut luomassa satuhahmoa lasten turistilaaksoon. Koivunen on tehnyt myös yhteistyötä musiikin opettajan ja ammattimuusikon kanssa, joka on tehnyt sävellyksiä Koivusen runoihin.

Unilinnun junamatka on Koivusen ensimmäinen kirja, joka leikkiin ohjaavien runojen myötä käsittelee myös lasten yksinäisyyttä ja kehoittaa lapsia keksimään keinoja yksinäisen lapsen leikkiin mukaan ottamiseen.

Kirjautuminen myBoD-tilille