Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Okkultistista kristityksi
Johansson, Seppo
Pehmeäkantinen
84 Sivua
ISBN 978-952-339-683-8
€ 7,00
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Okkultistista kristityksi

Okkultistista kristityksi on todistuskirjanen kirjailijan omakohtaisista okkultistisista kokemuksista ja sen vaaroista sekä ihmeellisestä uskoontulosta ja muista hengellisistä kokemuksista.

Kirjan tarkoituksena on myös todistaa Jumalan olemassa olosta ja Raamatun totuudesta kirjailijan omien kokemuksien kautta sekä johtaa lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään.

Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. (Joh. 14:6).

Seppo Johansson

Insinööri Seppo Johansson syntyi Helsingissä vuonna 1935. Elämäntarkoitusta hän alkoi etsiä 30-vuotiaana. Sepolla on lapsuudesta asti ollut yliluonnollisia kokemuksia ja hyvin rikas unielämä. Näiden perusteella hän alkoi tutkia kuoleman jälkeisen elämän mahdollisuutta ja tämä johti hänet okkultismin pariin. Hän kävi erilaisissa okkulttisissa tilaisuuksissa ja ahmi sen alan kirjallisuutta sekä liittyi Suomen parapsykologiseen seuraan.

Tätä elämänvaihetta kesti noin kymmenen vuotta. Sen jälkeen Herra löysi hänet ja johdatti tutkimaan Raamattua sekä liittymään adventtiseurakuntaan. Raamatusta hän sitten löysi lopullisen ja varman vastauksen siihen, mitä hän oli etsinyt turhaan muualta.

Kirjautuminen myBoD-tilille