Etsi ja löydä luettavaa tuhansien BoD-kirjojen joukosta!

Palvelemme sinua edelleen! Löydä uutta luettavaa, tilaa verkosta ja anna toimittaa kotiin.

Uudet julkaisut

Löydä ja osta uusia kirjoja ja e-kirjoja

  • Erityisiä kirjailijoita
  • Erityisiä kirjoja

BoD Kirjakauppa

Tutustu BoD-kirjakaupan ainutlaatuiseen valikoimaan! Verkkokirjakaupastamme löydät monipuolisen valikoiman omakustanneteoksia sekä kustantamojen nimekkeitä, jotka rikastuttavat kirjahyllyäsi, niin painettuna kirjana kuin digitaalisessa muodossa.   

BoD – Books on Demand GmbH

Perustamisestaan alkaen BoD on ollut kokenut kumppani niin kirjailijoille kuin kustantamoille. BoD:n kautta julkaistaan sekä painettuja että e-kirjoja ja kirjoja painetaan yhdestä kappaleesta alkaen. Asiakkaamme hyötyvät maailmanlaajuisesti laajimmasta myyntiverkostosta, joka kattaa verkkokauppojen lisäksi myös kivijalkakirjakaupat ja kirjastot, sekä ammattimaisesta neuvonnasta koko kirjaprojektin toteutuksen aikana.  

Omakustantaminen

Kirjailijat, jotka valitsevat omakustantamisen teoksensa julkaisuun, tekevät tietoisen valinnan omakustanteen julkaisemiseen perinteisen kustantamon sijaan. Omakustantaminen antaa jokaiselle, joka kirjoittaa ja haluaa saada tekstinsä julkaistua, mahdollisuuden riippumattomaan julkaisuun ilman taloudellista riskiä.

Print on Demand

Omakustantamisen mahdollistavaa teknologiaa kutsutaan nimellä Print on Demand eli tarvepainatus. Toisin kuin perinteisessä offset-painossa, tarvepainatuksessa kirjoja painetaan tarvittava määrä vasta, kun ne on tilattu, yhdestä kappaleesta alkaen. Kaikki painon ja jakelun prosessit on optimoitu niin, että lukija saa tilaamansa kirjan mahdollisimman nopeasti. Kirjailijalle tämä mahdollistaa kirjan julkaisemisen ilman taloudellista riskiä ja sen lisäksi luonnonvaroja säästäen.