Alitajunta ja muita epäkäsitteitä

Alitajunta ja muita epäkäsitteitä

Valikoituja esseitä

Teemu Jokela

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

183,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099031

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.10.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ihminen elää elämäänsä maailman äärellä, sen ilmiöitä ihmetellen. Mutta samalla ihminen on myös jotain muutakin, nimittäin itseänsä ihmettelevä olento. Käsilläolevassa, filosofista antropologiaa edustavassa teoksessa Jokela piirtää esseissään uusia tulkintoja ihmisyydestä, kääntäen monet tavanomaisista käsityksistämme mukkelis makkelis. Nide sisältää seuraavat esseet: Alitajunta ja muita epäkäsitteitä, Autonomisen subjektin illuusio, Ruumis tiedon kohteena, Kauneus estetiikka ja muuta, Sairastamisen sijaisluonne, Syyntakeettomuuden periaate.
Teemu Jokela

Teemu Jokela

Teemu Jokela on suomalainen filosofi ja esseisti. Tuotannossaan hän on pyrkinyt yhdistämään toisiinsa marxilaisen filosofian ja psykoanalyysin elementtejä. Filosofiansa tärkeimmäksi elementiksi Jokela nimeää etiikan, jota on lukuisissa töissään käsitellyt.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite