Fenix 2.0
Uutuus

Fenix 2.0

Klaus Oesch

Kovakantinen

188 sivua

ISBN-13: 9789529446469

Kustantaja: Klaus Oesch

Julkaistu: 09.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Fenix 2.0 on ensimmäinen osa löytöretkellä tietoyhteiskunnan alkulähteille. Se kertoo todellisen jännitystarinan maamme tietoteknikan historiasta. Se on myös kertomus heille, jotka haluavat ymmärtää nykyisen maailmankuvan muutoksen. Kolmekymmentäviisi vuotta sitten käyty kamppailu on nykynörttien kulttikamaa.

Vuonna 1987 WSOY järjesti esikoiskirjailijoille Mika Waltari-romaanikirjoituskilpailun. Kisaan tuli 800 käsikirjoitusta, joista kirjallinen tuomaristo valitsi allekirjoittaneen "Fenix"- käsikirjoituksen toiselle sijalle. Romaani kertoi todellisen faktaprojektin fiktiivisenä teoksena.
Klaus Oesch

Klaus Oesch

Klasu Oesch on tieto- ja viestintätekniikan ammattilainen, joka on omakohtaisesti kokenut digitaalisen maailman syntymisen 1960-luvulta lukien aina nykyhetkeen saakka.
"Vuosikymmenet ovat kuluneet mailman suurimmissa tietotekniikka- ja audiovisuaalisissa yrityksissä sekä medialaboratorioiden kehittäjänä ja opettajana. Olen vetänyt myös teknologiaohjelmia, ja omassa Mediayhtiö Sansibarisssa uusmediaa ja vuorovaikutteista tietotekniikkaa. Päivääkään en vaihtaisi pois uuden maailmankuvan tietoseikkailijana".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.