Flac 5

Flac 5

Teuvo Virén

Osa 5 tästä sarjasta

ePUB

598,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528054559

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Asteroidin pudottautuminen varoituksetta yliavaruudesta CluthB:n viereen oli vain alkusoittoa clutheriinien kokemille järkytyksille. Iät ja ajat toimineen salaseuran paljastuminen oli pientä verrattuna peruskallion sisällä tuhansia vuosia piilossa pysyneen clutheriinien yhteiskunnan paljastumiseen ja heidn rotunsa alkuperän selviämiseen.

Cezzr Van, Dazorin ja Refian paluumatka Flacille keskeytyy niiden havaitsimien huomatessa tuntemattoman sivilisaation. Phadalalla on avaruuteen noussut rotu. Viereinen paratiisimai-selta vaikuttava planeetta on jostain syystä koskematon. Refian kapteeni Karab Tgur tekee kohtalokkaan virheen määräämällä alaisensa tekemään tutkimusretken vihreäksi helvetiksi paljastuvalle Organalle.

Päästyään tarpeeksi kauas Caialilta karannut tekoälyAmaca käyttää kykyjään palauttaakseen miehensä henkiin keinotekoisena elämänmuotona. Vähän myöhemmin kaksikko löytää kolmen älyllisen rodun asuttaman, arvattavasti hyvin kauan sitten radaltaan suistuneen planeetan ja aiheuttaa tahtomattaan sen jääkuoressa elävää lajia hengissä pitävän Jumaljärjestelmän sortumisen.
Teuvo Virén

Teuvo Virén

..................................................

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.