Förändrad och bränd

Förändrad och bränd

Mikaela Nykvist

Osa 2 tästä sarjasta

Pehmeäkantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789526881935

Kustantaja: Runsorina Books

Julkaistu: 10.10.2018

Kieli: ruotsi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
I ruinen efter den nedbrunna staden Wasa är det många som letar efter sin förlorade framtid. När Alfred mister sin Elna vid födseln av deras andra barn tappar han fotfästet och flyr fältet. När han kommer hem till Runsor igen sommaren 1857 möter han en hårt arbetande familj. De har både den stora sorgen att hantera och allt arbete på gården att klara av. Han kastas direkt in i en myllrande vardag som visar sig vara långt värre än han kunde föreställa sig. Olyckor, våldsdåd och brännvin har blivit en del av vardagen på gården i Runsor.
Magda är bara en ung flicka men axlar det tunga ansvaret för sin systers små barn. Hon råkar själv ut för en olycklig händelse som kommer att forma hela hennes liv och ta henne genom känslostormar som är nästintill omöjliga att hantera.
Amalia har byggt upp en fungerade vardag efter att Carl försvann till havs och livet går sin gilla gång ända tills hon får ett brev som förändrar allt.

Förändrad och bränd är den andra delen i romanserien Runsorserien och fortsättningen på debutromanen Rök i fjärran av Mikaela Nykvist.

Om Rök i fjärran, del 1 i Runsorserien: "Debutboken av Mikaela Nykvist börjar med spänning från första sidan och är intressant ända till slutet."
Bibliotekarien i Vörå tipsar
Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist är en finlandssvensk författare, uppväxt i Vasa, som gav ut den omtyckta romanen "Rök i fjärran" år 2017.

Mikaela är magister i informationsvetenskap och jobbar till vardags som dokumentationschef inom industrin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.